default-image

Με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Super Cup o Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Super Cup o Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tην αντίπαλό του στο Super Cup των Κυπελλούχων έμαθε ο Ηρόδοτος. Αυτή είναι η ΑΕ Καραϊσκάκης από την Άρτα, η οποία επικράτησε στον τελικό Κυπέλλου της Γ' Εθνικής που έγινε στο γήπεδο Παναιτωλικού με 1-0 της μαχητικής Αχαϊκής.

Έτσι ο Ηρόδοτος, ως Κυπελλούχος Ερασιτεχνών, θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Άρτας, στο Super Cup που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 4 Ιουνίου σε γήπεδο της Αθήνας. Μάλιστα, με την ΑΕ Καραϊσκάκης αγωνίζεται και ένα… παιδί του Ηροδότου, που ήταν και ο σκόρερ του χθεσινού τελικού.

Ο λόγος για το Νίκο Κουσίδη, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Νέα Αλικαρνασσό και από εκεί πήρε το εισιτήριο για τον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος αρχικά στις ομάδες νέων των «πρασίνων» και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Νίκος Κουσίδης στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη, επέστρεψε στον Ηρόδοτο στην Γ' Εθνική και τα επόμενα βήματα της καριέρα του ήταν σε ΟΦΗ, Χαλκίδα, Πανθρακικό (φέτος στο πρώτο μισό της περιόδου) και στη συνέχεια στην ομάδα της Άρτας. Πέρα από το γκολ που χάρισε στην ΑΕ Καραϊσκάκης στο Κύπελλο Γ' Εθνικής, ο Κουσίδης είχε και δοκάρι στον τελικό!

Να τονίσουμε επίσης ότι συμπαίκτης του Κουσίδη είναι ο Αλέξανδρος Βελέτης, ο οποίος κι εκείνος αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική με τη φανέλα του Ηροδότου. Η σύνθεση των Κυπελλούχων Γ' Εθνικής ήταν: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλινς (91' Γούλας), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Κουσίδης (75' Αβραμίδης), Ευαγγέλου (46' Ζιγκερίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News