default-image

Στειακάκης: Ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα

Ποδόσφαιρο
Στειακάκης: Ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μεγάλο κατόρθωμα μίλησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής των ομάδων υποδομής του συλλόγου Γιώργος Στειακάκης αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής από τον Εργοτέλη.

Ακόμα, ο κ. Στειακάκης, αναφορικά με την επιστροφή του Εργοτέλη στις επαγγελματικές κατηγορίες, έκανε λόγο για δικαίωση και υπερηφάνεια, ενώ πρόσθεσε πως έχουν τη βάση για να ελπίζουν πως ο σύλλογος μελλοντικά δεν θα ξανακινδυνέψει και αναφέρθηκε στο… πλάνο τους, τονίζοντας πως θα πρέπει οι μικροί αθλητές του συλλόγου να έχουν τη προοπτική να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «το μεγάλο επίτευγμα ήταν το πόσο γρήγορα επανήλθε ο Εργοτέλης στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πέρυσι, τέτοιο καιρό, σχηματίστηκε η τωρινή διοίκηση και λίγοι πίστευαν πως θα γίνει τόσο γρήγορα η επάνοδος.

Ήταν ένα κατόρθωμα μοναδικό, σε όλα τα επίπεδα, η ανασυγκρότηση και το ψυχολογικό αλλά και οικονομικό από κάθε άποψη, γιατί αυτό που συνέβη, όπως έπεσε ο Εργοτέλης, ήταν ένα πλήγμα για όλους και οικονομικό και ψυχολογικό αλλά και ηθικό.

Ήθελε μεγάλα ψυχικά αποθέματα αυτό που έγινε, το πίστεψε από τη πρώτη στιγμή ο Γιώργος Βρέντζος και όλοι εμείς που τρέξαμε για να δώσουμε τη βοήθεια που χρειαζόταν. Είναι δικαίωση για όλους, νιώθουμε υπερήφανοι. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για να ξαναπάει ο Εργοτέλης στη μεγαλύτερη κατηγορία, όχι υποχρεωτικά άμεσα, αλλά έχουμε τη βάση για να μπορούμε να ελπίζουμε ότι δεν ξανακινδυνέψει ο Εργοτέλης, να μην μπει ξανά σε περιπέτειες.

Αυτό που θέλουμε και δουλεύουμε και εγώ ως πρόεδρος στη διοικούσα των τμημάτων υποδομής και το λέω και θα το φωνάζω, ο Εργοτέλης θα γίνει και πάλι μεγάλος όταν οι μικροί θα έχουν τη προοπτική να παίξουν στη πρώτη ομάδα, αυτό να είναι ένα ενιαίο οικοδόμημα και να το συνειδητοποιήσουμε κάποια στιγμή. Να πηγαίνουν όσο περισσότερα παιδιά στη μεγάλη ομάδα του Εργοτέλη, αυτή είναι και η ταυτότητα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News