default-image

Την Παρασκευή η απολογία του ΟΦΗ για Απόλλωνα

Ποδόσφαιρο
Την Παρασκευή η απολογία του ΟΦΗ για Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Football League θα βρεθεί την Παρασκευή στις 15:30 η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ, για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το ντέρμπι με τον Απόλλων Σμύρνης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συντάχθηκε, με βάσει το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των εμπλεκόμενων φορέων, η ομάδα του Ηρακλείου κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας ως και 2 αγωνιστικές, ενώ το χρηματικό πρόστιμό αναμένεται να είναι «βαρύ» λόγω του άρθρου περί επεισοδίων. Βέβαια, η νομική υπηρεσία θα αναπτύξει τα επιχειρήματα για όσα ακολούθησαν μετά τη «σφαγιαστική» διαιτησία Παπαδόπουλου στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά στην κλήση αναφέρεται: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

την Παρασκευή 19/5/2017 και ώρα 15:30 την ΠΑΕ ΟΦΗ, για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15§§3.Β'. υποπερ.α',4.Γ'. υποπερ.β',7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και 15 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 29/4/2017)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News