default-image

Μπάσκετ: Μάχη κόντρα σε όλα σήμερα ο Εργοτέλης

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μάχη κόντρα σε όλα σήμερα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν παλεύεις για όσες ελπίδες σου έμειναν με έπαθλο το στόχο της παραμονής στην κατηγορία, τότε δεν επιλέγεις παιχνίδια! Ο Εργοτέλης φιλοξενεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Λίντο το Μαρούσι για την 27η αγωνιστική της Β΄Εθνικής και παρά τις δεδομένες δυσκολίες, θέλει να σταθεί όρθιος!

Το Μαρούσι είναι μια ομάδα με πολύ δυνατό ρόστερ, μια ομάδα που στοχεύει στην άνοδο στην Α2 ενώ από την άλλη πλευρά οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν κάνει και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία λόγω του γεμάτου απουσιολόγιου και όχι μόνο! Γεωργούτσος, Σταμάτης και Δόσπρας δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Μακράκη, ενώ η συμμετοχή της εφηβικής ομάδας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος είχε σαν αποτέλεσμα οι προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες να διεξάγονται με... τη μισή ομάδα! Ο έμπειρος τεχνικός του Εργοτέλη πάντως τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι "η ομάδα του θα παλεύει κάθε ματς" ενώ στο ίδιο μήκος κύματος μιλάνε και οι παίκτες! Την ίδια ώρα και στο Μαρούσι υπάρχει αποφασιστικότητα και είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας Παντελή Κανέλλη στην επίσημη ιστοσελίδα της: «H περίοδος των πασχαλινών διακοπών έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την συνέχεια. Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο και η νίκη με τον Εργοτέλη θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας. Είμαστε συνειδητοποιημένοι που έχουμε φτάσει και ο καθένας θα δώσει το 100% μέχρι το τέλος. Η υποστήριξη και η ώθηση που μας δίνουν οι φίλαθλοι μας πιστεύω θα είναι αυτό που θα βοηθήσει να ολοκληρώσουμε το όνειρο μας. Μαρούσι είμαστε!».

* Για την 27η αγωνιστική στον Ομιλο Νότου της Β' Εθνικής, το Κορωπί κέρδισε χθες (84-81) τον Πανελευσινιακό σε δυνατή αναμέτρηση...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News