default-image

Τιμήθηκαν οι αθλητές στίβου που διακρίθηκαν το 2016 (pics)

Σπορ
Τιμήθηκαν οι αθλητές στίβου που διακρίθηκαν το 2016 (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλοί ήταν για άλλη μία χρονιά οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Κρήτης που βραβεύτηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για τις επιτυχίες τους το 2016.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Λυκούργου Τσάκωνα του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος βραβεύτηκε για τις επιτυχίες του στην Ελλάδα, αλλά και την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, αλλά και την Ολυμπιάδα του Ρίο.

Μαζί του και οι αθλήτριες της ΓΕΗ Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, οι οποίες έκλεψαν την παράσταση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ ήταν παρούσες στο Ευρωπαϊκό κάνοντας μάλιστα καταπληκτική κούρσα στα 4Χ400. Η πρώτη συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα της και στους Ολυμπιακούς Αγώνες τερματίζοντας παρότι έτρεξε τα τελευταία 200μ. με ρήξη πελματιαίας. Στη συνέχει ακολούθησαν και οι υπόλοιποι πρωταθλητές της Κρήτης.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης τίμησε για την προσφορά τους επίσης τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, τον αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και τον αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News