Αθλητισμός

Αναβολή για ΠΠ-ΠΚ, κανονικά το διασυλλογικό ανδρών-γυναικών

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν αύριο στο Ηράκλειο έχουν ως αποτέλεσμα την αναβολή του διασυλλογικού πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων Α'. Αντίθετα κανονικά θα γίνει το αντίστοιχο των ανδρών-γυναικών.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης ανακοίνωσε ότι οι αγώνες των μικρών δεν πρόκειται να γίνουν λόγω του καιρού, όμως δεν μπορούσε να αποφασίσει κάτι αντίστοιχο και για το πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι ήδη οι αθλητές βρίσκονται στο Ηράκλειο και οι περισσότεροι έχουν κλείσει εισιτήρια για να φύγουν είτε αύριο το βράδυ, είτε την Κυριακή το πρωί. Έτσι δεν μπορεί να μεταθέσει τους αγώνες για άλλη μέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι το διασυλλογικό ΠΠ - ΠΚ Α' αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών και θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου μαζί με την Β' αγωνιστική του διασυλλογικού Ανδρών - Γυναικών.

Για τα σύνθετα ΠΠ - ΠΚ Α' που ήταν 14 Μαΐου θα σας ενημερώσουμε πότε θα γίνουν. Το διασυλλογικό Ανδρών - Γυναικών διεξάγεται κανονικά αύριο Σάββατο 22 Απριλίου με το ισχύον πρόγραμμα.

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ».

Σχόλια