default-image

Πρώτος και στον ακοντισμό στην Τυνησία ο Στεφανουδάκης

Σπορ
Πρώτος και στον ακοντισμό στην Τυνησία ο Στεφανουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συλλογή μεταλλίων του Μανώλη Στεφανουδάκη μεγάλωσε κατά ένα χθες αργά το βράδυ καθώς ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό και στον ακοντισμό στο Tunissian Grand Prix με βολή στα 29 μέτρα και 08 εκατοστά.

 

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης υπό το βλέμμα της κόρης του Γεωργίας είχε ισχυρό κίνητρο και έκανε μάλιστα και πολύ καλή βολή καθώς ξεπέρασε τα 29 μέτρα.

 

Και σε αυτή την απονομή, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο συνοδεύτηκε από την κόρη του και μαζί παρέλαβαν το μετάλλιο από τον πρόεδρο της Τυνησιακής Ομοσπονδίας, κ. Mohamed.

 

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης δήλωσε μετά την επιτυχία του: «Ευχαριστώ τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο. Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού Μινέττα Ασφάλειαι, και τους ανθρώπους των εταιρειών Καράτζης Α.Ε, Πλαστικά Κρήτης, Minoan Lines, Ζαρός Α.Ε., ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, Interclinic, G&G, Πετρογκάζ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ Ελλάς Α.Ε. και Δερβός – Δημητρακόπουλος Α.Ε. που φροντίζουν να κάνουν το όνειρο του πρωταθλητισμού πραγματικότητα».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News