default-image

Παπαπέτρου στο Καραϊσκάκη, Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο

Ποδόσφαιρο
Παπαπέτρου στο Καραϊσκάκη, Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΚΕΔ όρισε τον Αναστάσιο Παπαπέτρου στον ημιτελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, και τον Αναστάσιο Σιδηρόπουλο στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στις πρώτες συναντήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό-ΑΕΚ και Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανακοίνωσε η ΚΕΔ το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας.

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) θα διευθύνει τον πρώτο χρονικά ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04, 19:00), έχοντας βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας), ενώ επιπρόσθετοι θα είναι Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) και Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Τέταρτος ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών). Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτ/νίας).

Το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη θα διαιτητεύσει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), έχοντας βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και επιπρόσθετους τους Γεώργιο Κύζα (Δράμας) και Δημήτρη Θάνο (Γρεβενών). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας). Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου και ο Γεώργιος Κύζας είναι δύο από τους τρεις που ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας τονίσει μέσω του Σάββα Θεοδωρίδη ότι οι διεθνείς Σιδηρόπουλος, Μάνταλος, Καλογερόπουλος και Κομίνης είναι στους ανεπιθύμητους.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News