default-image

"Αγκάλιασε"τον τίτλο ο Ηρόδοτος, η δράση στην Α1 ΕΠΣΗ (vid)

Ποδόσφαιρο
"Αγκάλιασε"τον τίτλο ο Ηρόδοτος, η δράση στην Α1 ΕΠΣΗ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγκαλιά με την μαθηματική εξασφάλιση και του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ , μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, βρίσκεται ο Ηρόδοτος, μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Αλμυρού.

Η διαφορά του παρέμεινε στο +10 από τον Γιούχτα και στα πέντε ματς που απομένουν, έχοντας εξασφαλίσει ένα σίγουρο τρίποντο με τον Αστέρα Μυρτιάς, θέλει άλλη μία νίκη με Γόρτυς (εκτός), Γιούχτα (εντός), Μινωική (εντός), ΠΑΝΟΜ (εξ' αναβολής εκτός) ή έστω μια ισοπαλία με τον Γιούχτα. Επίσης, αν ο Γιούχτας χάσει σε ένα από τα πέντε παιχνίδια του (έχει την Μεγ. Τετάρτη και το εξ' αναβολής με Ζαρό) πάλι ο Ηρόδοτος θα είναι πρωταθλητής. Αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι με τον Αλμυρό, ο Μυλωνάς με δύο γκολ και ο Γιώργος Καργιωτάκης με ένα, χάρισαν τη νίκη στους πρωτοπόρους. Καλή παρουσία είχε στη Νέα Αλικαρνασσό ο Αλμυρός όμως του κόστισαν οι αναγκαστικές αλλαγές…

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Αχιλλέως, Τσουμάγκας, Προβυδάκης, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας (75' Παπαδάκης), Μπάμπης, Μυλωνάς (81' Καργιωτάκης), Μπερνιδάκης (62' Γαρεφαλάκης).

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μαργαρίτης, Απλαδάς Τ., Ντελία (46' Συντυχάκης), Ξημεράκης, Μπιλτσάρι (65' λ.τ. Ανδρουλάκης), Ντάνιελ, Καλομοίρης, Βελιβασάκης, Στρατήγης Α. (53' λ.τ. Παπαγγελής), Ανδρεαδάκης, Απλαδάς Ηρ.

ΜΟΙΡΕΣ-ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ 1-1

Στα πρώτα λεπτά διαμορφώθηκε το ισόπαλο αποτέλεσμα στις Μοίρες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν πολύ νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Ρομπάκη. Η απάντηση για την ομάδα της Μεσαράς ήρθε άμεσα αφού ο Ανωγειανάκης με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Προβυδάκη και αυτός με πλασέ μέσα στην περιοχή ισοφάρισε 1-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα ακυρωθέν γκολ του Προβυδάκη στο 75' ως οφσάιντ.

ΜΟΙΡΕΣ: Χριστοδουλάκης, Ιερωνυμάκης Κ. (60' Φανουράκης), Κουτσάκης, Συνοδινός, Ιερωνυμάκης Ν., Παπαδιός, Μασέλης, Χαρατσής( 80' Ξεκαρδάκης Α.), Προβυδάκης, Ξημεράκης (λ.τ. 90' Κιόρι), Ανωγειανάκης.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Ζαφείρης, Ντόκα, Κυραλάκης, Αργυρούδης, Γεωργούλης, Δίπλας (73' Μακρής), Σκουλάς, Λυκούδης, Λουλεμέα, Σεϊχ (73'Χριστοφοράκης) , Ρομπάκης( 82' Μάρκου).

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΓΟΡΤΥΣ 3-0

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Ανθεστίων με 3-0 επί της Γόρτυνας. Το δυνατό ξεκίνημα στο ματς και τα γκολ των Τσομπανάκη και Τρουλάκη ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, που «κλείδωσε» τη νίκη σκοράροντας με τον Στρατάκη στο β' ημίχρονο.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Καλιακάκης, Κλάδος, Τσομπανάκης, Μακρογιαννάκης, Τρουλάκης, Σταυρακάκης, Δρακούλης, Μεμοτσέλα (71' Ταμιωλάκης), Κεφάκης (45' Χατζάκης), Δοργιομανωλάκης (56' Στρατάκης)

ΓΟΡΤΥΣ: Χαραλαμπάκης, Σταυρακάκης, Ξαγοραράκης, Κορδονούρης, Χουδετσανάκης (46' Μερκουλίδης), Κοκολάκης, Φανουράκης, Μιαούλης, Δημήτρης (66' Μιγκέλ), Καουκάκης, Μπέης (46' Αραβιστάνης).

ΠΑΝΟΜ-ΠΑΟΚ 0-2

Μόνος 4ος στην Α1 ΕΠΣΗ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά το σπουδαίο «διπλό» στα Μάλια με 0-2 επί του ΠΑΝΟΜ και η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη συνεχίζει τον εκπληκτικό β' γύρο! Ένας πρώην παίκτης του ΠΑΝΟΜ, ο Αντώνης Μεταξάκης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κρουσανιώτες. Στο 58' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος έκανε το 0-1 και στο 84' ολοκλήρωσε την υπόθεση νίκη για την ομάδα του…

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Τζιράκης, Κατσούλης Ι., Ρεμπελάκης (46' Ρουμελιώτης), Κόστα, Διαμαντάκης Σ. (46' Νίκολι), Κοκκινάκης, Δαριβιανάκης, Μαυρίδης, Τζανάκης, Μπελιβανάκης(85' Κολάϊ)

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Μακρυμανωλάκης, Κοκολοδημητράκης, Διγενής, Χαλκιαδάκης, Καρπούζης, Πρικάκης, Κοτζαδάκης (90? Γωνιανάκης), Σέχου, Φουκαράκης, Μεταξάκης (87? Βερερουδάκης)

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΖΑΡΟΣ 1-0

Σε ένα ντέρμπι των πρώτων θέσεων της Α1 ΕΠΣΗ, η Μινωική επικράτησε με 1-0 του Ζαρού στο γήπεδο του Πανεπιστημίου. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι από δύο καλές ομάδες που επιβεβαίωσαν τις θέσεις τους ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στο 41' ο Λέσι σκόραρε και αυτό το γκολ έκρινε και το νικητή της αναμέτρησης, με το Ζαρό να μη μπορεί να ισοφαρίσει παρά τις ευκαιρίες του με Φραγκιαδουλάκη και Μεταξάκη.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Παπουτσιδάκης, Καραμανίδης, Αποστολάκης, Γεωργαντζιάς, Καστελλιανάκης (90' Χατζηδημητρίου), Ρουμελιώτης, Τσακάνι, Μούτσι (80' Καμαράτος), Λέσι, Γουργιώτης (65' Μπαντούνας)

ΖΑΡΟΣ: Φιλιουδάκης, Γιαννουλάκης, Πολυμερίδης Γ., Γενιτσαρίδης (60' Αλμπαντάκης), Μπεζάνη, Πολυμερίδης Χ. (46' Καραφωτιάς), Φραγκιαδουλάκης, Λιοδάκης (52' Χελά), Κλαπάκης, Μεταξάκης, Αντωνάκης.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΟΦΑ 3-1

Ο ΟΦΑ ήθελε τους βαθμούς αλλά το τρίποντο πήγε στην Χερσόνησο στην μεταξύ τους αναμέτρηση, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1. Έτσι η υπόθεση της σωτηρίας έγινε πιο δύσκολη για την ομάδα του Αρκαλοχωρίου. Τα γκολ της Χερσονήσου σημείωσαν οι Τσάλος, Περβολαράκης και Μανωλεδάκης ενώ για τον ΟΦΑ σκόραρε ο Δαγκωνάκης.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Μαραγκάκης, Κρητσωτάκης, Χατζηνικολάκης, Μουντράκης, Χαλκιαδάκης, Τσάλος (58' Μανωλεδάκης), Περβολαράκης, Μουρατλλάρι (68' Καπατσίνας), Μαραβελάκης (λ.τ. 43' Πετράκης), Καπετανάκης, Χιλά.

ΟΦΑ: Αλνασάν, Χαραλάμπης, Μαζιτζής, Δαγκωνάκης, Λέλεκας, Κεκυλιάδης, Σαϊτάκης, Λουλάκης, Φρόκου, Σφακιανάκης, Παπουτσάκης (71' Αλεξάκης).

ΕΓΟΗ-ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ 0-4

Καταδικαστική ήταν για τον ΕΓΟΗ η εντός έδρας ήττα από τη Γαλιά και μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α2 ΕΠΣΗ. Η Δόξα Γαλιάς εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του ΕΓΟΗ και με τέρματα των Μπιμπάκη, Χαλκιαδάκη, Γασπαράκη και Μόντι έφτασε στο 0-4.

ΕΓΟΗ: Ανδρικάκης, Κεφαλούκος, Χατζησεβαστός, Βρούζος, Σκαλιδάκης, Καλαϊτζάκης, Γιακουμάκης, Τσέρος (46' Περυσινάκης), Βαγιωνάκης (65' λ.τ. Ντινελλάρης), Σταυρακάκης, Αουγκλέν (46' λ.τ. Αριστεινίδης)

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: Χατζηδάκης Βασ., Χαλκιαδάκης, Χατζηδάκης Ε., Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης, Θαμνόπουλος, Λαμπότι (60' Ζαχαριουδάκης), Μόντι, Ποτηράκης, Σουλτάτος(70' Γασπαράκης), Μπιμπάκης Κ.(75' Χρονάκης)

ΦΑΙΣΤΟΣ-ΡΩΜΑΝΟΣ 1-1

Από ένα βαθμό πήραν στους Βώρρους η Φαιστός και ο Ρωμανός αλλά πιο πολύ χάρηκαν για τις ήττες ΟΦΑ και ΕΓΟΗ, καθώς αυξήθηκε η διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 60' ο Κώστας Οικονομάκης έκανε το 0-1 και στο 66' ο Καραλάκης ισοφάρισε στο τελικό 1-1 για τη Φαιστό.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Σωπασής, Γκερεδάκης, Σκαντζάκης, Αμαρίλντο, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ.Μ., Φραγκιαδάκης, Φιτσάκης(46? Παπαδάκης Γ.Γ.), Καραλάκης(89? Τάρε), Μάλι(90? Τρουλλινάκης)

ΡΩΜΑΝΟΣ: Πιπεράκης, Λασιθιωτάκης, Γαμβγιεράκης, Κάββαλος, Τραβαγιάκης, Ρουμπάκης, Ξυλούρης (90? Στεφανάκης), Χουρδάκης, Φιράνι (85? Ιατράκης), Οικονομάκης (74? Χαλκιαδάκης), Καραντινάκης

ΠΑΝΟΜ - Π.Α.Ο. ΚΡΟΥΣΩΝΑ      0-2

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΖΑΡΟΣ      1-0

ΦΑΙΣΤΟΣ - ΡΩΜΑΝΟΣ      1-1

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ      3-0

ΜΟΙΡΕΣ - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ      1-1

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - Ο.Φ.Α.      3-1

Ε.Γ.Ο.Η - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      0-4

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - ΓΟΡΤΥΣ      3-0

ΡΟΥΒΑΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ      0-3α.α.

Α.Ο. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.      3-0α.α.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

4.Π.Α.Ο. ΚΡΟΥΣΩΝΑ      65

9.ΠΑΝΟΜ       50

13.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      47

17.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      28

19.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      -5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (35η)

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΠΑΝΟΜ             

ΑΛΜΥΡΟΣ - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ            

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΜΟΙΡΕΣ      

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ            

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      

ΖΑΡΟΣ - Ε.Γ.Ο.Η                  

ΜΙΝΩΙΚΗ - Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      

ΓΟΡΤΥΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ            

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ      

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News