Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: "Πρέπει να κυνηγήσουμε το στόχο"

Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΟΦΗ στο Αίγιο ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε για το στόχο της ανόδου ότι πρέπει να δοθεί μάχη ως το τέλος.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι ακούγεται έντονα πως η 3η θέση ενδέχεται να δώσει επίσης ένα… εισιτήριο.

Αναλυτικά είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν είχε χάσει στο γήπεδο του. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά ο αντίπαλος βρήκε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο κλέψαμε μπάλες και βγήκαμε στην επίθεση, κάναμε αυτό που θέλαμε και βάλαμε ένα τρίτο γκολ. Ίσως και ο αντίπαλος δικαιούταν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Για μας είναι σημαντική νίκη, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο αλλά συνεχίζουμε».

Για το σημείο-κλειδί του αγώνα υπογράμμισε: «Έπαιξαν ρόλο τα γρήγορα γκολ. Πρέπει να διορθώσουμε όμως αυτό που είδα στο πρώτο ημίχρονο, ότι δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δεν ήταν εύκολη νίκη για μας».

Για την προσπάθεια ανόδου: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγήσουμε το στόχο μέχρι το τέλος. Όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακόμα και την τρίτη θέση. Ακούμε ότι ίσως η τρίτη θέση οδηγήσει στην Σούπερ Λιγκ. Ποτέ δεν ξέρεις».

Κλείνοντας επισήμανε για τον τραυματισμό του Φαζού στο γόνατο: «Εύχομαι ο Φαζός να μην έχει κάτι σοβαρό γιατί είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες και τον έφερα κοντά στην ομάδα. Θα κάνει μαγνητική. Δεν είμαι σίγουρος. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι μια κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Νίκος Παντίδος επισήμανε: «Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μελετήσαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο ΟΦΗ έχει στόχο τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Μας έλυσαν τα πόδια τα δύο γρήγορα γκολ. Αργότερα δώσαμε χώρους στον αντίπαλο, που είχε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, ψάξαμε το τρίτο γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι όπως και έγινε. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε σε ένα μεγάλο σωματείο και όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε σε ποια ομάδα παίζουμε και να δίνουμε το 100% για να έρθει η άνοδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια