Αθλητισμός

Με άλλο αέρα ο ΟΦΗ στο 10ημερο... φωτιά

Από την έναρξη του δεύτερου γύρου στη Football League (συν το καλό φινάλε στον πρώτο), ο ΟΦΗ έχει μπει στον... ίσιο δρόμο. Η εκτός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού ήταν η 5η στη σειρά και, όπως είναι φυσικό, αυτό σκορπά ικανοποίηση στο εσωτερικό της ομάδας.

Μπορεί αυτό να μην έχει συνδυαστεί σε όλες τις περιπτώσεις με καλή απόδοση, όμως η ομάδα του Ηρακλείου έχει την ουσία. Άλλωστε, πρόκειται για κάτι αναγκαίο στην προσπάθειά της για αντεπίθεση, ώστε να μπει ξανά στο "κόλπο" της ανόδου. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να συνεχίσει με νίκες και οι πρωτοπόροι να έχουν απώλειες, όπως συνέβη αυτό το σαββατοκύριακο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αίγιο.

Η επόμενη μέρα της νίκης στην Ελευσίνα βρήκε το ποδοσφαιρικό τμήμα με χαμόγελα και η προσοχή πλέον στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τα Τρίκαλα. Άλλωστε, ξεκινά ένα δεκαήμερο- "φωτιά", αφού την Τετάρτη 22/3 θα ακολουθήσει η εμβόλιμη 22η αγωνιστική και το σημαντικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Χανιά εκτός έδρας.

Δύο συνεχόμενα παιχνίδια, με μεγάλη σπουδαιότητα σε ό,τι αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή. Η τόνωση της αυτοπεποίθησης από τις συνεχόμενες νίκες είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, όμως ταυτόχρονα χρειάζεται σταθερότητα και στην απόδοση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος το επισήμανε για άλλη μια φορά πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι θα πρέπει να δείχνουν τη δυναμική τους από το πρώτο ημίχρονο κάθε αγώνα.

Χθες, έγινε και μια πρώτη αξιολόγηση για τους τραυματίες, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος περιμένει πώς και πώς την επιστροφή των Βουό και Μιλοσάβλιεφ στη δράση. Ο Ιβοριανός επιθετικός για μία ακόμη μέρα ανέβασε "στροφές" και έχει πιθανότητες να προλάβει, ώστε να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που θα το δείξει και η πορεία των ημερών, καθώς, μετά από σημαντική αποχή, δεν είναι εύκολο να μπει αμέσως στα... βαθιά. Από την άλλη, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για το Σέρβο μεσοεπιθετικό, καθώς το θλαστικό τραύμα στη λεκάνη συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.

Σχόλια