default-image

Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη ο Παράσχος

Αθλητισμός
Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη ο Παράσχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο από τη νίκη έμεινε ικανοποιημένος ο Γιώργος Παράσχος, αναφερόμενος στο 1-0 του Πλατανιά επί της Βέροια και τόνισε ότι μόνο αυτό το στοιχείο κρατάει από το συγκεκριμένο ματς.

Ο πολύπειρος τεχνικός σχολίασε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη πριν την αποβολή του Μουνάφο στο 23ο λεπτό και ότι επαναπαύτηκε πριν από αυτήν.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το 1-0 επί της Βέροιας: «Από το σημερινό ματς κρατάμε μόνο τη νίκη. Νομίζω ότι έχει συμβεί κάτι το παράξενο. Οσο ήμασταν 11 με 11 ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε ηρεμία και καλή κυκλοφορία. Οταν ήρθε η αποβολή επαναπαυτήκαμε και νομίζαμε ότι το γκολ θα μπει μόνο του. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και καλές επιλογές. Δεν έμεινα ικανοποιημένος, αλλά θα κρατήσω μόνο τη νίκη».

-την δύσκολη προετοιμασία του συγκεκριμένου αγώνα: «Πάντως όλη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα κυρίως με τη γρίπη. Ο Μπανανά που βγήκε έξω δεν μπορούσε άλλο, το ίδιο οι Σίγκνεβιτς και Γιακουμάκης, με τον δεύτερο να παίζει ουσιαστικά χωρίς προπόνηση. Το ίδιο και ο Μαραγκός, τον οποίο αποκλείσαμε γιατί είναι άρρωστος. Για αυτό σας είπα στην αρχή ότι υπάρχει μια μικρή δικαιολογία».

-τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Τώρα περιμένουμε τον Ηρακλή την ερχόμενη Δευτέρα για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Το πρόγραμμα μετά από αυτό το ματς είναι αρκετά δύσκολο. Βέβαια στα δύσκολα τα πάμε καλά. Υπάρχει μια κρυφή ελπίδα και θα προσπαθήσουμε να την εξαντλήσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News