default-image

"Οξυγόνο" για Λάρισα σε ματς με νεύρα

Ποδόσφαιρο
"Οξυγόνο" για Λάρισα σε ματς με νεύρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λάρισα πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο (2-1) κόντρα στον Λεβαδειακό και πήρε βαθμολογική «ανάσα» για την μάχη της παραμονής, σε ένα επεισοδιακό ματς με δύο αποβολές, μια για κάθε ομάδα.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ως στόχο την νίκη και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, σε αυτόν τον «τελικό».

Η Λάρισα μπήκε δυνατά στον αγώνα, με σκοπό να πιέσει ψηλά και να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ. Στο 22ο λεπτό ο Ρέντζας δημιούργησε ρήγμα στην αριστερή πλευρά των φιλοξενούμενων και γύρισε την μπάλα παράλληλα στην περιοχή. Ο Αγκάνοβιτς με πλασέ νίκησε τον Ναμάσκο, ανοίγοντας το σκορ για τους «βυσσινί». Το γρήγορο τέμπο στον αγώνα διατηρήθηκε, με την επόμενη καλή στιγμή να έρχεται από τον Λεβαδειακό στην κόντρα. Στο 33' ο Γιουσούφ σούταρε, αλλά ο Ξενοδόχοφ έστειλε την μπάλα κόρνερ. Οι δύο ομάδες είχαν από ακόμα μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Ο Τόνι Σίλβα σούταρε στο 45', με τον Ξενοδόχοφ να λέει και πάλι «όχι», ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ναμάσκο απέτρεψε το 2-0 στο σουτ του Ντέλετιτς.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός απείλησε στο 55' με την κεφαλιά του Καραμπουέ να περνάει εκτός γηπέδου. Στο 61' ο Λεβαδειακός ισοφάρισε, όταν το σουτ του Καλτσά κόντραρε στον Αβραάμ και κατέληξε στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα το ματς έγινε... ροντέο. Στο 62' ο Ντέλετιτς αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με το έργο να επαναλαμβάνεται στο 64' με την δεύτερη κίτρινη - αποβολή του Γιουσούφ. Στο 71ο λεπτό ο Ρέντζας πήρε θέση στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Ναζλίδη και με κεφαλιά έβαλε εκ νέου την Λάρισα σε θέση οδηγού, κάνοντας το 2-1. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Λεβαδειακό, που λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ.

Λάρισα (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας (Γιοβάνοβιτς 88') - Φάρκας - Αντόνι - Αβραάμ, Μασαλέσα - Ντέλετιτς (αποβολή 62') - Ικάουνιεκς - Ναζλίδης - Αγκάνοβιτς (Βαρέλα 77'), Ρέγες (Γκουλουζάντε 54').

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (Μιλιάζες 77') - Ουόν (Τριποτσέρης 34') - Νιασέ - Μεντί, Σίλβα (Βασιλείου 87') - Ζεζίνιο - Καλτσάς - Γιουσούφ (αποβολή 64'), Γιακουμάκης - Καραμπουέ.

Πηγή: www.sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News