default-image

Σε καλό δρόμο ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, νίκησε ξανά τους Αετούς

Μπάσκετ
Σε καλό δρόμο ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, νίκησε ξανά τους Αετούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δυνατό φιλικό έγινε την Κυριακή το απόγευμα στη Σούδα ανάμεσα στους Αετούς Χανίων και τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι.

Η ηρακλειώτικη ομάδα διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στους Χανιώτες καθώς επικράτησε με 38-28. Να υπενθυμίσουμε ότι και στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό, ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο είχε νικήσει στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο Μάξιμος Χατζηδάκης από την πλευρά του ΑΣΚΑ Ηράκλειο τόνισε στο neakriti.gr «Είμαι ευχαριστημένος γιατί όλα τα παιδιά έχουν κάνει τεράστια πρόοδο μέχρι σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερες εμπειρίες από τους αντίπαλούς μας καθώς θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με μεγάλη ιστορία και δυναμική. Στόχος μας είναι μία αξιοπρεπής παρουσία και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Ηρακλείου».

Τα δεκάλεπτα: 1-12, 10-20 (ημίχ.), 18-32, 28-38.

ΑΕΤΟΙ ΧΑΝΙΩΝ: Κοκολάκης 4, Λαγουδάκης 6, Κλαράκης 8, Σκορδίλης 10.

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κοκκινάκης 2, Χατζηδάκης 6, Σβέτσοφ 2, Σταματάκης 10, Χριστόφορος 6, Στυλιανακάκης 12, Μαράκης, Χουρδάκης, Κυριακούδη, Ψαράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News