default-image

Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στη Β2 ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στη Β2 ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 20η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ κύλησε χωρίς εκπλήξεις και έτσι οι διαφορές στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα δεν άλλαξαν.

Το Ασήμι επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική με τους Νέους Αλμυρού και χθες επικράτησε με 3-0 των Νέων Μινωικής με σκόρερς τους Καφετζόπουλο, Τζαφέρι και Ιβάνοφ. Έτσι, διατηρήθηκε στο +5 από ΟΦΗ '94 και Δία, που ισοβαθμούν στην 2η θέση. Ο ΟΦΗ '94 πήρε μια αγχωτική νίκη με 3-1 επί των Νέων Αλμυρού, σε ένα δυνατό ματς και αμφισβητούμενες φάσεις εκατέρωθεν. Για τους Ν.Αλμυρού έκανε το 0-1 ο Αγαπάκης και στη συνέχεια ο ΟΦΗ '94 ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ του Νοικοκυράκη και ένα του Κουτεντάκη.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ, ο Δίας νίκησε με 4-3 την Πυργιώτισσα στο Ατσαλένιο. Για το Δία, δύο γκολ σημείωσε ο Κιαγιαδάκης και από ένα οι Καρακωνσταντάκης και Τσιριντάνης ενώ για την ομάδα του Τυμπακίου σκόραραν οι Γκινίκα, Κουρτάκης και Μάκρογλου. Με πρωταγωνιστές τους Μανιώρο και Αρβανίτη, που σημείωσαν από δύο γκολ το Μεταξοχώρι επικράτησε 1-6 του Καμηλαρίου και είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Δόξας Ηρακλείου πήρε ο Ολυμπιακός Μαλεβιζίου με γκολ του Μεντουδάκη.

Β2 ΕΠΣΗ (20η)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΑΛΙΑΝΗ 2008            0-6

ΔΙΑΣ - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ                  4-3

Ο.Φ.Η. '94 - ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ            3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ. - ΔΟΞΑ ΗΡ.            1-0

ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ - ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ      1-6

ΚΟΡΑΚΑΣ - ΔΕΙΛΙΝΑ                  4-0

ΑΣΗΜΙ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ            3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.Ο.Φ.Η. '94      44

7.ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      30

8.ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      29

9.ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      20

10.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ.      19

12.ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      13

13.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.Π.      12

14.ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      8

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (21η)

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΟΡΑΚΑΣ            

ΔΕΙΛΙΝΑ - Ο.Φ.Η. 94            

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      

ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.Π.      

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ.      

ΠΑΛΙΑΝΗ 2008 - ΔΙΑΣ                  

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΣΗΜΙ                  

Νίκες για Ηρακλή Νιπ. και Πόρο

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού, η Τριτωνία και ο Πόρος συγκέντρωσαν τρίποντα και αυτό το σαββατοκύριακο στην Β1 ΕΠΣΗ και έτσι οι μεταξύ τους διαφορές έμειναν αμετάβλητες, ωστόσο η 20η αγωνιστική αμαυρώθηκε με τα όσα άσχημα έγιναν στο παιχνίδι Εθνικός-Χαραυγή στο Μαρτινέγκο. Εκεί η Χαραυγή επικράτησε 1-2 όμως από τον Εθνικό είχαν παράπονα από το διαιτητή κ. Λαλιώτη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επεισόδια και το φύλλο αγώνα είναι άκρως επιβαρυντικό για παίκτες και παράγοντες του Εθνικού. Εκεί όπου πρωταγωνίστησαν οι παίκτες και όχι τα επεισόδια, στα Ρουσοχώρια ο πρωτοπόρος Ηρακλής νίκησε 5-1 τον Ερμή με τους Τσαφαντάκη και Ραφαέλο να σημειώνουν από δύο τέρματα για τους νικητές ενώ σκόραρε και ο Κεγκέρογλου. Το γκολ του Ερμή το έβαλε ο Στ.Γιαλαμάς.

Με τέρματα των Μαγκουφάκη και Γιαννακάκη η Τριτωνία πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Διαγόρα με 0-2 και το τρίποντο έχει πολύτιμη αξία για την ομάδα του Αστριτσίου. Το ματς είχε και δύο κόκκινες κάρτες με τους Σωμαράκη και Προβυδάκη να αποβάλλονται στο 73'.

Ο Πόρος νίκησε 5-1 τον Πήγασο και διατηρεί τις ελπίδες του για την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Πρωταγωνιστής για τον Πόρο ήταν ο Νίκος Σουτζής, σημειώνοντας χατ-τρικ. Από ένα γκολ έβαλαν οι Ταμπάκης και Καρβουνάκης ενώ για τον Πήγασο μείωσε ο Κουντούρης.

Β1 ΕΠΣΗ (20η)

ΜΟΧΟΣ - ΓΑΡΙΠΑ      5-1

ΒΟΝΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗ      1-4

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΤΡΙΤΩΝΙΑ      0-2

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΧΑΡΑΥΓΗ      1-2

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΓΟΥΒΕΣ      0-2

ΠΟΡΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ      5-1

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ. - ΕΡΜΗΣ      5-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      52

4.ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      42

10.ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛ.      17

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (21η)

ΜΟΧΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛ. - ΔΙΑΓΟΡΑΣ      

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ            

ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΠΟΡΟΣ      

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΓΟΥΒΕΣ            

ΓΑΡΙΠΑ - ΒΟΝΗ                  

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Ισοπαλίες για τους πρωτοπόρους

Ο πρωτοπόρος της Γ' ΕΠΣΗ Ελλάνιος Δαίδαλος παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στη Ρόκα σε ένα ματς με αρκετή ένταση. Ωστόσο παραμένει πρώτος στην βαθμολογία, αν και πλησίασε στους δύο βαθμούς στο Μαρτινέγκο.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο Γάζι, ο Ελλάνιος Δαίδαλος προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά με τον Νταουσιάνη αλλά έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο τερματοφύλακας Δομοσίδης άνοιξε διάλογο με την κερκίδα και αποβλήθηκε. Στο 35' αποβλήθηκε και ο Σαριδάκης της Ρόκας, με τους φιλοξενούμενους στο 45' να ισοφαρίζουν με αυτογκόλ του Λειβαδίτη. Μετά το 1-1 υπήρξε σύρραξη των ποδοσφαιριστών και αποβλήθηκε ο Γιαλαμάς της Ρόκας, με το παιχνίδι να διακόπτεται για 15 λεπτά. Μετά την επανέναρξη, απέμενε ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί το α' ημίχρονο και η Ρόκα πρόλαβε να κάνει το 1-2 με τον Κουνάλη! Στο β' ημίχρονο, ο Ελλάνιος ισοφάρισε 2-2 με τον Μπρίνταλο, ο Καρτσώνης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Ρόκα και το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Αποστολάκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (19η)

Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΧΕΙΜΑΡΟΣ       1-1

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΑΙΔΑΛΟΣ - ΡΟΚΑ      3-3

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ      3-1

ΚΟΥΝΑΒΟΙ - ΙΝΙ      4-2

ΘΕΡΙΣΟΣ 1978 - ΓΩΝΙΕΣ      3-2

ΠΑΤΟΥΧΑΣ - ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ      1-1

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ -  Ν.ΑΣΤΕΡΑ Μ.      2-1

Ρεπό: ΠΟΤΑΜΙΕΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΑΙΔΑΛΟΣ      41

2.ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ       39

3.Ν.ΑΣΤΕΡΑ Μ.      30

7.ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      27

8.ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      26

11.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      19

12.ΧΕΙΜΑΡΟΣ       15

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News