default-image

Το… γλέντησε η ομάδα πόλο του ΟΦΗ

Σπορ
Το… γλέντησε η ομάδα πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα της Α2 υδατοσφαίρισης των ανδρών και έχει κάθε λόγο να το γλεντήσει.

Αυτό ακριβώς έγινε το βράδυ της Τετάρτης με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη να κάνει το τραπέζι στους πολίστες, το τεχνικό τιμ και τους εφόρους του τμήματος υδατοσφαίρισης στο «Παντοπωλείο γεύσεων». Η βραδιά κύλησε σε πολύ ευχάριστο κλίμα με κέφι, άφθονο φαγητό και καλή διάθεση δείγμα και του ομαδικού πνεύματος που επικρατεί φέτος στην ομάδα.  

 «Ευχαριστούμε το Γιάννη Δανδάλη, γιατί είναι πάντα κοντά στο τμήμα πόλο του ΟΦΗ» ανέφερε με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο έφορος του τμήματος πόλο του ΟΦΗ, Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ θα ξεκουραστεί αυτό το σαββατοκύριακο (υπάρχει διακοπή) και θα επανέλθει στη δράση το επόμενο Σάββατο 25/2 με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα πόλο ευχαριστούν τη διοικούσα επιτροπή του κολυμβητηρίου Ηρακλείου και την πρόεδρο Μαρία Καλουδιώτη, τον διευθυντή του κολυμβητηρίου, Κώστα Κακαράκη, αλλά και το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, για την διευθέτηση του φωτισμού στο κολυμβητήριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News