Αθλητισμός

Υπερήφανο το σωματείο ΑμεΑ «Μεγαλόνησος» ευχαριστεί (video)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ η εκδήλωση του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Μεγαλόνησος», όπου βραβεύτηκαν οι μεταλλιούχοι Παραολυμπιονίκες του Ρίο και όχι μόνο.

Οι διοργανωτές εξέδωσαν σήμερα ανακοίνωση μέσα από την οποία αναφέρονται στο γεγονός και ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της συγκεκριμένης βραδιάς.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 με πρωτοβουλία του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Μεγαλόνησος», πραγματοποιήθηκε μια μεγαλειώδης εκδήλωση στο κέντρο «Οι Κουρήτες» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και βραβεύτηκαν οι μεταλλιούχοι Παραολυμπιονίκες του Ρίο. Οι αθλητές του σωματείου που έλαβαν μέρος στην Παραολυμπιάδα επίσης και οι κρητικοί αθλητές. Βραβεύτηκαν ακόμη όλοι οι αθλητές του σωματείου που έλαβαν μέρος και έχουν διακριθεί στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το πλήθος κόσμου που είχε κατακλείσει το κέντρο είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να χειροκροτήσει τους μεταλλιούχους Παραολυμπιονίκες του Ρίο.  

 Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Γιώργο Σηφάκη αθλητή και ιδρυτικό μέλος του σωματείου.

Έγιναν τέσσερις ειδικές βραβεύσεις:

1.      στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη

2.      στον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

     και ΕΑΟΜ ΑμεΑ κ. Γιώργο  Φουντουλάκη

1.      στον πατέρα Νικόλαο Τζαγκαράκη

2.      στον  Πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό - Νηπιαγωγείο Junior Academy

  στο πρόσωπο του διευθυντή του σχολείου κ. Άρη Μαρκάκη.

Οι αθλητές του σωματείου και οι Κρητικοί αθλητές που συμμετείχαν στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και βραβεύτηκαν είναι οι εξείς:

1.      Χαράλαμπος Ταιγανίδης

2.      Αντώνης Τσαπατάκης

3.      Γιώργος Καπελλάκης

4.      Κωνσταντίνος Καραούζας

5.      Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη

6.      Κωσταντίνος Τρουλινός

7.      Καθώς  και ο ομοσπονδιακός προπονητής ποδηλασίας Γιώργος Βαρβεράκης.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την βράβευση των μεταλλιούχων παραολυμπιονικών του Ριο:

1.      Μανόλη Στεφανουδάκη

2.      Σε Τζον Φερνάντες

3.      Παύλο Μάμαλο

4.      Γρηγόρη Πολυχρονίδη με την αθλητική του βοηθό Κατερίνα Πατρώνη

5.      Δήμητρα Κοροκίδα

6.      Δημήτρη Σενικίδη

7.      Δημήτρη Μπακοχρήστο

8.      Άννα Ντέντα με την αθλητική της βοηθό Χριστίνα Ντέντα

9.       Νικόλαο Πανανό με τον αθλητικό του βοηθό Ανδρέα Κεραμιδά.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κκ. Ειρηναίος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Ευρωβουλευτής κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο Γενικός γραμματέας και βουλευτής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. κ. Βασίλης Κικίλιας, ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Παράταξης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι κ. Σπύρος Δανέλης, ο βουλευτής Ηρακλείου του Κ.Κ.Ε. κ. Μανόλης Συντιχάκης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης, ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννης Στεφανάκης, ο Αντιπερειφερειάρχης περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Αλεξάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Σιριγωνάκης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς, η αντιδήμαρχος Παιδείας Ηρακλείου κα. Μαρία Καναβάκη, ο υπεύθυνος αθλητισμού δήμου Φαιστού κ. Γιάννης Ξηρουδάκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς, ο πρόεδρος Περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης και υδατοσφαίρησης  Κρήτης - Ρόδου κ. Γιώργος  Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της λέσχης Lions Ηρακλείου κ. Μιχάλης Κλεισαρχάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΟΜ ΑμεΑ κ. Πάρης Επιτροπάκης.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχαν οι εξαίρετοι  κρητικοί καλλιτέχνες Ψαραντώνης και ο Βασίλης Σταυρακάκης όπου αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Τo Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου που παραβρέθηκε και παρουσίασε τους παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς».

Το Δ.Σ. του σωματείου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της βραδιάς, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους χορηγούς της εκδήλωσης και όλους όσους προσέφεραν τα δώρα για τους Παραολυμπιονίκες.

      

Σχόλια