Αθλητισμός

Τέλος ο Μοράις από την ΑΕΚ

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ γνωστοποίησε ο Ζοσέ Μοράις μετά την ήττα της Ένωσης με 3-2 από τον Παναιτωλικό.

«Είμαι υποχρεωμένος λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αύριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν θα βρίσκομαι στο αύριο της ομάδας. Οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες όλο αυτό το διάσημα όπως και σήμερα και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα», ήταν η δήλωση του Μοράις μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Πορτογάλου ήρθε η επιβεβαίωση και από την ΑΕΚ, η οποία στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

 «Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ υπέβαλε ο Ζοζέ Μοράις μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, ο κ. Μοράις δήλωσε τα εξής: "Είμαι υποχρεωμένος, λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε, να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αύριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν θα βρίσκομαι στην επόμενη μέρα της ομάδας".

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την παραίτηση του Πορτογάλου τεχνικού, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Σχόλια