default-image

Από ένας βαθμός σε Βέροια και ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Από ένας βαθμός σε Βέροια και ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι επιβίωσης ήταν αυτό στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, Ικαούνιεκς (45') και Σαρπόνγκ (69') σκόραραν με όμορφες εμπνεύσεις για το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Βέροια και ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στη σεζόν, αυτή κόντρα στον Λεβαδειακό, με τον Θωμά Γράφα να μην αλλάζει τίποτα σε διάταξη και πρόσωπα μπαίνοντας στο ματς με την ΑΕΛ.

Αντίθετα ο Σάκης Τσιώλης άλλαξε κάμποσα πρόσωπα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στην ήττα από τον Πλατανιά (3-2), που ήταν το πιο πρόσφατο παιχνίδι των φιλοξενούμενων από τη στιγμή που δεν διεξήχθη αυτό με τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του χιονιά. Χωρίς Μίλιτς, Ναζλίδης πήγε στη Βέροια η ΑΕΛ, όπως και τους Ποτουρίδη (έλυσε το συμβόλαιο του), Γιοβάνοβιτς (εκτός ομάδας).

Βέροια (Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρσε (66' Τομάς), Λινάρδος, Μίλιεβιτς (65' Κάλβο), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (73' Κάπος), Αναστασόπουλος, Ντοντό (λ.τ. 65' Γκαγιέγο), Ντέλετιτς, Ικαούνιεκς (87' Τίκο).

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News