default-image

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Μπόατενγκ ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Μπόατενγκ ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή αναζητά εδώ και καιρό ο ΟΦΗ, με το όνομα του Ντέρεκ Μπόατενγκ να έρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις με τον διεθνή Γκανέζο (έχει διατελέσει και αρχηγός) έχουν προχωρήσει αρκετά και η υπόθεση δεν είναι απλά σε επίπεδο ενδιαφέροντος.

Ο 33χρονος κεντρικός χαφ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλαμάτα, ακολούθησε ο Παναθηναϊκός και για ένα εξάμηνο ο ΟΦΗ (14 χρόνια πίσω), πριν ακολουθήσει η αξιόλογη πορεία στα γήπεδα της Ευρώπης (Σουηδία, Ισραήλ, Γερμανία, Ισπανία, Ουκρανία και Αγγλία).

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν Οκλαχόμα Ράγιο των ΗΠΑ, με τη διοίκηση του ΟΦΗ να επιχειρεί την σπουδαία προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό. Λέγεται μάλιστα, ότι με την άφιξη του στην Ελλάδα, που είναι σε στάδιο προγραμματισμού, το θέμα θα μπει για τα καλά στην τελική ευθεία και εκεί θα φανούν οριστικά οι πιθανότητες για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ο Μπόατενγκ είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2002-03 στην Α' Εθνική (12 συμμετοχές, 1 γκολ) και ακολούθως έπαιξε σε ΑΙΚ Στοκχόλμης (55/5), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (74/8), Κολωνία (10 συμμετοχές), Χετάφε (61/2), Ντνίπρο (23/2), Φούλαμ (3 συμμετοχές), Εϊμπάρ (13 συμμετοχές). Το 2016 κατέγραψε 28 συμμετοχές με την Rayo OKS στις ΗΠΑ και ήταν συμπαίκτης του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ (στις ακαδημίες), Γιώργου Σαμαρά, αλλά και του πρώην τερματοφύλακα των «ασπρόμαυρων», Ντάνι Φερνάντες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News