Αθλητισμός

Πετράκης: Η ομάδα δείχνει ότι έχει χαρακτήρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να αποσπάσει ένα βαθμό στην έδρα του Πανιωνίου, όμως η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο απογοήτευσε τον Γιάννη Πετράκη.

Όπως τόνισε ο Κρητικός προπονητής μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν εδώ, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, έβαλε γκολ και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Βελτιώθηκε η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Βοήθησε η αλλαγή νοοτροπίας στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν. Πρέπει να μάθουμε πολλά από το πρώτο ημίχρονο και να πάρουμε στήριγμα από την καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος».

Ερωτηθείς για την επιλογή αλλαγής διάταξης της ομάδας μετά το 60 είπε: «Ο σχηματισμός μεταλλάσσεται ανάλογα την εικόνα του αγώνα. Απλά αλλάζει ο ρόλος, ο παίκτης πρέπει να ανταποκρίνεται στον κάθε ρόλο του. Για την ομάδα μας είναι εύκολο να γίνει αυτό νομίζω. Όλα τα πράγματα και στη ζωή είναι ισορροπία. Πρέπει να υπάρχει καλή εκτίμηση και προσέγγιση, σίγουρα δεν τα κάνουμε όλα σωστά πάντα. Με βάση αυτό που θεωρώ σωστό γίνονται όλα».

Σχολιάζοντας την αντίδραση που έβγαλε πάλι ο ΠΑΣ τόνισε: «Η ομάδα δείχνει ότι έχει χαρακτήρα. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό. Έως το τέλος παλεύουμε τα παιχνίδια».

Τέλος αναφερόμενος στο γεγονός ότι άργησε κατά ένα ημίχρονο η αντίδραση είπε: «Η προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι έχει να κάνει με τον αντίπαλο, την φιλοσοφία μας σε κάθε ματς. Δεν ξεχωρίζω αντιπάλους εγώ. Και ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ (που είχαμε παίξει) είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Σχόλια