Αθλητισμός

Σημαντικά προβλήματα για το Ηράκλειο

Με πολλά προβλήματα ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα το Ηράκλειο, το οποίο θα αντιμετωπίσει ανήμερα των Φώτων το Φάρο Κερατσινίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών.

Η κρητική ομάδα θα αγωνιστεί πιθανότατα χωρίς τον Κώστα Πάλλη, που ταλαιπωρείται από θλάση στο μηρό, και τον Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου, που υπέστη υποτροπή στον τραυματισμένο του δικέφαλο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Μύρωνα Παπαδάκη, που... κληρονόμησε ένα διάστρεμμα στην προπόνηση της ομάδας.

Τα παραπάνω προβλήματα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Θέμης Κουπίδης παραμένει εκτός προπονήσεων καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατούν στην Αθήνα, κάνουν το έργο των "κυανόλευκων" εξαιρετικά δύσκολο. Παράλληλα, ο Φάρος Κερατσινίου ανήκει στις καλές ομάδες της κατηγορίας και φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας αλώβητη την έδρα του έως τώρα.

Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Ηρακλείου είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Εφόσον φυσικά ταξιδέψουν, καθώς από σήμερα αναμένονται πολλά μποφόρ στο Αιγαίο και δεν αποκλείεται να υπάρξει απαγορευτικό.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ξάνθος, Αναστόπουλος Α. και Κωνσταντινίδου, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το Ηράκλειο έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και στα μέσα της άλλης εβδομάδας, καθώς στις 11/1 αντιμετωπίζει στο κλειστό των Πεύκων, στις 16:00, τους Μαχητές στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α2. Αυτό είναι και το σημαντικό ματς για την κρητική ομάδα, που θέλει μόνο νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά. Διαιτητές σε αυτήν την αναμέτρηση θα είναι οι Παγώνης, Γερακίνης και Φακίτσας.

Σχόλια