default-image

Απίστευτος Κισσαμικός 3-0 τον Πανιώνιο!

Ποδόσφαιρο
Απίστευτος Κισσαμικός 3-0 τον Πανιώνιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασταμάτητη ήταν χθες η βροχή στο Μάλεμε, ασταμάτητος ήταν και ο Κισσαμικός επικρατώντας με 3-0 του Πανιωνίου σε εξ' αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας!

Με αυτή τη θριαμβευτική νίκη ο Κισσαμικός πανηγυρίζει ήδη την πρόκρισή του για πρώτη φορά στην ιστορία του στους «16» της διοργάνωσης ενώ ο Πανιώνιος πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν στην τελευταία αγωνιστική νίκη επί του Πανσερραϊκού και ταυτόχρονα να χάσει ο Λεβαδειακός από τον Κισσαμικό αλλά και να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Κισσαμικό ήταν ο Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να κάνει στο 29' το 1-0.  Παρά την πίεση του Πανιωνίου στο β' ημίχρονο, οι Χανιώτες έκαναν το 2-0 με τον Μάντζη στο 75' και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μαρτίνεθ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αξιοσημείωτο του αγώνα η 15λεπτη διακοπή λόγω χαλαζόπτωσης μετά το δεύτερο γκολ του Κισσαμικού, που είχε και δοκάρι στο 95' με τον Γκούμα και έφτασε κοντά σε τέταρτο γκολ!

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσερκέζος, Σταθάκης (58' Γκούμας), Παντελάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Κίκε (68' Μάντζης), Θέος (73' Τιάγκο), Μίλιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Αντωνιάδης (37' Τασουλής), Κόρμπος, Σαββίδης (46' Μπεν), Μασούντ, Ολαϊτάν (74' Μασούρας), Φούντας, Ενγκόγκ

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

1 Κισσαμικός 6 (5-0)

2 Λεβαδειακός 4 (3-1)

3 Πανιώνιος 1 (0-3)

4 Πανσερραϊκός 0 (1-5)

Η τελευταία (3η) αγωνιστική

Τρίτη 13/12

Κισσαμικός-Λεβαδειακός (15:00)

Πέμπτη 15/12

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος (17:15)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News