Αθλητισμός

Θερμός διάλογος Μελισσανίδη- Αραβίδη

Ρήξη υπάρχει στις σχέσεις της ΑΕΚ με τον Χρήστο Αραβίδη ενώ μοιάζει σχεδόν απίθανο ο ποδοσφαιριστής  να παραμείνει στην ομάδα μετά το τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο, χωρίς να αποκλείεται το διαζύγιο να έρθει και το χειμώνα.

Η Live Sport αποκαλύπτει τον έντονο διάλογο που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον ποδοσφαιριστή. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ουσιαστικά κατηγόρησε τον επιθετικό της ΑΕΚ πως υπονόμευσε την ίδια του την ομάδα.

«Σε ρώτησε ένας οπαδός στο αεροδρόμιο (σ.σ. μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ) αν πιστεύεις πως μπορεί η ομάδα να συνέλθει. Κι εσύ τους απάντησες πως "μ' αυτούς που έχουμε η κατάσταση δεν ισιώνει με τίποτα". Ποιους έχουμε δηλαδή;», είπε νευριασμένος στον Αραβίδη ο Μελισσανίδης.

«Δεν στα μετέφεραν σωστά πρόεδρε. Τέτοια ατάκα δεν βγήκε ποτέ από το στόμα μου!», απάντησε ο παίκτης με τον Μελισσανίδη να του λέει σε έντονο ύφος: «Τα είπες και ήταν κι άλλοι μπροστά! Δικοί  μας».

Το παράδοξο είναι πως ο Αραβίδης όχι απλώς είναι στην 20μελή αποστολή, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ λόγω των πολλών απουσιών που έχει ο Ζοσέ Μοράις.

Σχόλια