Αθλητισμός

Συγκλονιστική η ομιλία του Ρονάλντο μετά το τρόπαιο

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η κατάκτηση του Euro 2016 ήταν η πιο μεγάλη επιτυχία της καριέρας του.

Τουλάχιστον έτσι την αξιολόγησε ο ίδιος στην ομιλία του στους συμπαίκτες του μετά τον τελικό με τη Γαλλία και τη νίκη της Πορτογαλίας.

Τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο συγκλονίζουν καθώς αναφέρονται στη συγκίνησή και τη χαρά του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του, αλλά και τον προπονητή του, Φερνάντο Σάντος.

Ο "CR7" που οδήγησε την ομάδα του ως εκεί, ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού, αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε νωρίς.

Αναλυτικά, η ομιλία του Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτόν εδώ τον άνδρα. Πρώτα απ' όλα, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Δεύτερον, ένα ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες και όλο το τιμ, όποιον συμμετείχε σε αυτή τη μάχη.

Κανείς δεν πίστευε στην Πορτογαλία, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα καταφέραμε. Όλοι μας. Τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια από τις ευτυχέστερες μέρες της ζωής μου.

Ξεχνάω τις ατομικές διακρίσεις, τα Champions League, αυτή εδώ η στιγμή είναι η πιο χαρούμενη στη ζωή μου. Έχω κλάψει ήδη 3-4 φορές. Ο αδελφός μου έπρεπε να μου λέει να ηρεμήσω και εγώ του έλεγα “Ούγκο, δεν μπορώ”.

Είναι αλήθεια, από τα βάθη της ψυχής μου, ορκίζομαι στη ζωή του γιου μου, είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενος. Μπορώ να το επαναλάβω 100 φορές. Είμαι τόσο χαρούμενος. Αυτό ήταν το τρόπαιο που έλειπε και χάρη σε σας, τους παίκτες, το τιμ και για ακόμα μια φορά χάρη σε εσένα κόουτς, όλη η πίστη που είχες, ειλικρινά με άγγιξε.

Από τα βάθη της ψυχής μου, είμαι πολύ χαρούμενος. Το αξίζαμε. Μπήκαμε στην ιστορία της Πορτογαλίας. Είμαστε η πρώτη ομάδα που το κατάφερε".


Σχόλια