default-image

"Ελληνική" αντικατάσταση στον πάγκο της Μπέτις

Ποδόσφαιρο
"Ελληνική" αντικατάσταση στον πάγκο της Μπέτις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπέτις ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογέτ από την τεχνική ηγεσία και τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, αντικατέστησε ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής, ο οποίος εργάστηκε για λίγους μήνες πέρυσι στην ΑΕΚ και απομακρύνθηκε λίγο πριν τη λήξη της σεζόν, ανέλαβε το καλοκαίρι τη Μπέτις αλλά δεν κατάφερε να την οδηγήσει σε καλή πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς συγκέντρωσε έντεκα βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες.

Με την ομάδα να βρίσκεται στη 14η θέση, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην απόλυση του Πογέτ και την αντικατάστασή του από τον Βίκτορ, ο οποίος το καλοκαίρι δούλεψε για περίπου ένα μήνα στον Ολυμπιακό, στη θέση του Μάρκο Σίλβα, αλλά απομακρύνθηκε μετά τον αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπέερ σεβά στα προκριματικά του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απόλυση του Πογέτ έπαιξε κομβικό ρόλο η στάση των οργανωμένων ομαδών της Μπέτις, οι οποίοι ζήτησαν με ανακοίνωσή τους την απομάκρυνση του Ουρουγουανού τεχνικού, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα απέχουν από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News