Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Δεν είμαστε όλοι το ίδιο ανταγωνιστικοί"

Παράπονα από τη διαιτησία είχαν στον ΟΦΗ μετά το σημερινό φιλικό με τον Εργοτέλη αλλά ο Νίκος Νιόπλιας δεν ήθελε να τα "χρησιμοποιήσει" ως δικαιολογία στις δηλώσεις του μετά το ματς στο ΒΑΚ...

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε:

"Ήταν ένα τεστ μέσα από το οποίο θέλαμε να δούμε όλους τους παίκτες μας, καθώς όταν γεμίσει το αγωνιστικό μας πρόγραμμα θα πρέπει να παίρνουμε λύσεις από όλους και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Δεν είμαστε όμως έτοιμοι και δεν είμαστε όλοι το ίδιο ανταγωνιστικοί. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ως δικαιολογίες τα όποια λάθη έγιναν από τη διαιτησία και γενικά δεν έχουμε δικαιολογία για ότι δεν παρουσιασθήκαμε ανταγωνιστικοί. Από τέτοιους αγώνες μπορούμε να εκτιμήσουμε πολλά πράγματα. Αυτά τα ματς γίνονται περισσότερο για τους παίκτες που δεν προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα.

Υπάρχει ένας κορμός βασικών παικτών και κάποιοι άλλοι παίκτες που θα έρχονται για να βοηθούν, όμως όπως συνέβη στο περασμένο φιλικό με τον Ερμή, έτσι και τώρα δεν έδειξαν την κατάλληλη εικόνα, κάτι που δείχνει πως δεν είναι καλύτεροι αυτοί που δεν παίζουν…"

Σχόλια