Αθλητισμός

Καλείται να βγάλει... αντίδραση

Ο ΟΦΗ ήταν "δέσμιος" των δικών του λαθών στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Football League και καλείται να βρει τον εαυτό του. Οι επόμενες μέρες του αρνητικού αποτελέσματος με την Καλλονή στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" βρήκε άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας να είναι προβληματισμένοι, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι ζητούμενο είναι η... αντίδραση.

Ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να μη μίλησε χθες στους παίκτες, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας, όμως στα αποδυτήρια οι συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών αφορούσαν σε όσα πρέπει να διορθώσουν. Άλλωστε και οι ίδιοι ξέρουν ότι τα λάθη πρόφεραν το βαθμό στην ομάδα της Μυτιλήνης και πως ως σύνολο δεν έφτασαν στα στάνταρ απόδοσης που μπορούν.

Τα παιχνίδια με Κισσαμικό και Καλλονή προκάλεσαν απογοήτευση κυρίως για τον τρόπο που διαμορφώθηκαν τα άτυχα αποτελέσματα. Ο ΟΦΗ δεν ήταν αυτός που μπορεί σε επίπεδο απόδοσης, κάτι που δικαιολογείται ως ένα βαθμό, καθώς είμαστε στην αρχή της σεζόν, όμως από την άλλη και στις δύο περιπτώσεις δεν αντεπεξήλθε στα κρίσιμα χρονικά σημεία.

Στο "εσωτερικό" της ομάδας τα λάθη σίγουρα προκάλεσαν προβληματισμό, αλλά, όπως προκύπτει, αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την πίστη που υπάρχει στις ατομικές και ομαδικές ικανότητες. Μάλιστα, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές τονίζουν ότι μπροστά υπάρχει... πεδίο δράσης και αποδείξεων, με την άμεση βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια. Μάλιστα, θεωρούν ότι μέρα με τη μέρα η ομάδα θα βρει τον πραγματικό της εαυτό, ξεδιπλώνοντας τις αρετές που διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο.

Στο μεταξύ στη σημερινή προπόνηση θα υπάρχει ένα πρώτο δείγμα για τους τραυματίες, σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανελευσινιακό. Ο Πατρίκ Βουό είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχει πιθανότητες να προλάβει, καθώς μετά τα μέσα της εβδομάδας θα "ανεβάσει στροφές". Η προσπάθειά του εστιάζεται στο εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα, όμως και πάλι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις.

Ο Δαύκος με πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού και ο Μίκιτς με ενοχλήσεις στον προσαγωγό θεωρητικά δε θα έχουν θέμα για το επόμενο ματς, αν και σήμερα θα προκύψουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Σχόλια