Αθλητισμός

Απρόοπτα για τα κρητικά πληρώματα στο 37ο Ράλι Παλλάδιο

Αρκετά απρόοπτα αντιμετώπισαν τα πληρώματα της Κρήτης στο Seajets 37ο Ράλι Παλλάδιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο. Στον αγώνα πήραν μέρος 39 αυτοκίνητα, όμως τερμάτισαν μόλις 19 καθώς υπήρξαν αρκετές εγκαταλείψεις.

Η… κακή μέρα φάνηκε από την αρχή καθώς η πρώτη ειδική διαδρομή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Το τέταρτο αυτοκίνητο είχε έξοδο και επειδή εμπόδιζε τη διέλευση των υπολοίπων αυτοκινήτων αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί και βάσει του κανονισμού τα υπόλοιπα πληρώματα «έγραψαν» το χρόνο του αυτοκινήτου που αγωνίστηκε τελευταίο.

Τα άσχημα μαντάτα συνεχίστηκαν στη 2η ειδική για τα πληρώματα της Κρήτης καθώς την ώρα που ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν τον αγώνα τους οι Περάκης-Κουρουγκιαούρης (Peugeot 206) «προδόθηκαν» από το αυτοκίνητό τους, το οποίο δεν έπαιρνε μπρος λόγω ενός ηλεκτρολογικού προβλήματος.

Στην ίδια ειδική εγκατέλειψαν οι Συλλιγαρδάκης-Ζερβός (Peugeot 106 S16) και Φωτάκης-Γαλανόπουλος (Citroen Saxo VTS), οι οποίοι αντιμετώπισαν μηχανικό πρόβλημα.

Στην 4η διαδρομή ήταν σειρά για τους Δημητρίου Μάνο- Μαλακτάρη Ελένη (Citroen Saxo VTS) να εγκαταλείψουν καθώς είχαν έξοδο με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ως τότε έκαναν πολύ καλό αγώνα και βρίσκονταν στην 6η θέση της γενικής κατάταξης.

Στον τερματισμό κατάφεραν να βρεθούν δύο πληρώματα του ΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα 13οι τερμάτισαν οι Καφετζάκης Γιάννης-Χατζάκης Κων/νος με Peugeot 106, ενώ 14οι ήταν οι Μαραγκάκης Ανδρέας-Μαραυγάκη Κατερίνα με Peugeot 106.

Νικητές του αγώνα αναδείχτηκαν οι Νικολόπουλος Ξενοφών-Τσιάπας Αλέξανδρος με Mitsubishi Evo VI και χρόνο 28:37:33, ενώ μεγάλη μάχη έγινε για τη δεύτερη θέση, η οποία κρίθηκε στην τελευταία ειδική με τους Πλάγο Ιωάννη-Ρέντη Αλκιβιάδη (Honda Civic Typer) να την κατακτούν για 28 εκατοστά του δευτερολέπτου. Τρίτοι ήταν οι Αναδιώτης Βασίλης-Μακρινός Μανώλης (Renault Clio Sport).

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σχόλια