Αθλητισμός

Ράντι: Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη με Απόλλωνα

Ο ΟΦΗ βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση αντιμετωπίζοντας αύριο στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αδημονεί για το αυριανό ματς κάτι που επισήμανε με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του  ΟΦΗ και ο Ίμπαν Ράντι. «Πάμε να δώσουμε το 100% στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και να κερδίσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικό για μας. Ξεκινάμε τα παιχνίδια στους ομίλους του Κυπέλλου και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην πρόκριση που κάναμε στην πρώτη φάση, κόντρα στον Αχαρναϊκό. Τώρα είναι διαφορετικά, καθώς είμαστε σε όμιλο. Μας ενδιαφέρει να διακριθούμε και στο Κύπελλο, οπότε θα πάμε να δώσουμε 100% στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα» επισημαίνει ο Ράντι.

Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ θεωρεί ότι «είμαστε πολύ καλά. Απλά μας έχουν λείψει τα επίσημα παιχνίδια. Δεν είναι καλό για τους παίκτες, αυτό που γίνεται με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος. Είμαστε επαγγελματίες όμως και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, το ίδιο εμείς, αλλά και όλες οι ομάδες τις κατηγορίας, καθώς πιστεύω ότι είναι κακό για όλους αυτό που συμβαίνει.

Τα αφήνουμε στην άκρη όμως τώρα όλα αυτά και συγκεντρωνόμαστε στο μάξιμουμ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο θα παίξουμε με στόχο τη νίκη και εύχομαι να τα καταφέρουμε».

Σχόλια