Αθλητισμός

Φαντασμαγορική η παρουσίαση του ΟΦΗ

Σε μία όμορφη βραδιά, όπου το «παρών» έδωσε αρκετός κόσμος πραγματοποιήθηκε απόψε στον πολυχώρο  του «Talos Plaza»  η παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση έδωσαν το παρών σε μία όμορφη εκδήλωση που σκοπό είχε να παρουσιαστούν τα μέλη της ομάδας, η φανέλα της νέας σεζόν, τα εισιτήρια διαρκείας και ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου.

Από το βήμα, ο πρόεδρος κ. Πολεμαρχάκης ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο  Γιάννη Κουράκη για τη συμβολή του στην επίτευξη της συμφωνίας με το χορηγό της μεγάλης στοιχηματικής εταιρίας, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος ακόμα τρεις εβδομάδες!

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο αρχηγός, Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος επισήμανε: «Στόχος του ΟΦΗ είναι να επιστρέψει εκεί που ανήκει: στη Super League. Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας. Δεν είναι καλό που καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος και σίγουρα δημιουργεί προβλήματα στον προγραμματισμό που έχει κάνει ο προπονητής».

Η βραδιά έκλεισε με πολλές εκπλήξεις, ενώ ωραία νότα έδωσε το συγκρότημα του Γλυκοκόκκαλου που εντυπωσίασε με το τραγούδι, το οποίο είναι αφιερωμένο στον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, μήλον της Έριδος έγιναν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

Φαντασμαγορική έκαναν την ατμόσφαιρα οι φίλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι μετά την παρουσίαση άναψαν καπνογόνα κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Σχόλια