default-image

Παραμονή Κετσπάγια στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Παραμονή Κετσπάγια στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραμονή του Τιμούρ Κετσπάγια αποφάσισαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ παρότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιγαντώθηκε η εις βάρος του κριτική, με την πελιοψηφία των Ενωσιτών να ζητά αλλαγή προπονητή.

Ο Κετσπάγια συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με Μπάγεβιτς, Ντε Μπαρτόλο και Μαϊστόροβιτς και αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γεωργαινός μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του: «Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, συνεχίζουμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά. Απομένει, βέβαια και η επιβεβαίωση από την πλευρά της ΑΕΚ…

Στο ραντεβού των τεσσάρων ανδρών συζητήθηκε ενδελεχώς η τραγική εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το μέλλον του 48χρονου προπονητή, αλλά οι προσπάθειες που θα γίνουν, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να ξεπεράσουν το σοκ της βαριάς ήττας από τους Πειραιώτες και να διορθώσουν την κάκιστη εικόνα τους.

Σίγουρα τα επόμενα παιχνίδια είναι κρίσιμα για τον Κετσπάγια καθώς αν συνεχιστεί η ίδια αγωνιστική κατάσταση στην ΑΕΚ, τότε η αποπομπή του θα θεωρείται δεδομένη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News