default-image

Στην τελική ευθεία η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Στην τελική ευθεία η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Αλμυρού προπονητικό δίτερμα για την Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ υπό τις οδηγίες του ενωσιακού προπονητή κ. Γιάννη Μπασκάκη, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν.

Ο κ. Μπασκάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενώ η προετοιμασία θα μπει τις επόμενες ημέρες στο τελικό στάδιο ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα, που σύμφωνα με τον πρόγραμμα είναι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου εκτός έδρας με την Μικτή Λασιθίου.

Στην σημερινή προπόνηση πήραν μέρος 25 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Τσαμπουράκης, Καφούσης, Γαρεφαλάκης, Κουτεντάκης, Ανετάκης, Σμπώκος (ΟΦΗ), Τσαμαντιώτης, Χαλκιαδάκης, Καρδουλάκης, Ματαλιωτάκης, Ψιμόπουλος (Εργοτέλης), Μακατουνάκης, Ζηδιανάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης, Παπαδάκης (Λίντο), Γωνιωτάκης, Βασιλάκης, Λέλεκας (ΠΟΑ), Καλαϊτζάκης, Λεστάκης, Βολιτάκης, Μουλιανάκης (Αθλόπολις), Κόκκας (Ολυμπιακός Μαλ.), Τάταρης (Ηρόδοτος).

Την άλλη εβδομάδα θα γίνει φιλικό παιχνίδι για την Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News