default-image

Αναβλήθηκε το Έσπερος Πατρών-Εργοτέλης

Μπάσκετ
Αναβλήθηκε το Έσπερος Πατρών-Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβλήθηκε τελικά το παιχνίδι ανάμεσα στον Έσπερο Πατρών και τον Εργοτέλη που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή 2/10 στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προχώρησε στην αναβολή του αγώνα καθώς εκκρεμεί ακόμα η απόφαση του ΑΣΕΑΔ όσον αφορά στην ένσταση που έχει καταθέσει η Αγία  Παρασκευή για κακή συμμετοχή του Έσπερου Πατρών στη Β' Εθνική. Με βάση την περυσινή προκήρυξη της ΕΟΚ υποβιβάζονταν 5 ομάδες, δηλαδή και η ομάδα της Πάτρας όμως η απόφαση αυτή άλλαξε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα ο Έσπερος Πατρών να μείνει τελικά στην κατηγορία.

Η Αγία Παρασκευή υποστηρίζει ότι είναι παράνομη η παραμονή του Έσπερου Πατρών και ζητά τον υποβιβασμό του…

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, Έσπερος ΑΟΠΑ-ΓΣ Εργοτέλης, που είναι ορισμένος για τις 2/10/2016 αναβάλλεται έως ότου βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ».

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκαν επίσης αλλαγές στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων Εργοτέλης-Πρωτέας Βούλας και Αρκάδι-Μελίσσια.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις:

«Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Εργοτέλης-ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Ανδρών (1ος Όμιλος), της 23/10/2016 αντί της 17.00 θα διεξαχθεί στις 16.30.

Επίσης, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας ΟΚΑ Αρκάδι-ΚΑΟ Μελισσίων για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί της 30/10/2016 θα διεξαχθεί στις 29/10/2016 και ώρα 12.30».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News