Αθλητισμός

Σεμινάριο διαιτησίας βόλεϊ στο Παγκρήτιο Στάδιο

Για 23η χρονιά ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου) και υποχρεούνται να δώσουν το παρών όλοι οι διαιτητές της Κρήτης.

Το σεμινάριο διεξάγεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαιτητών Ελλάδας.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση: «Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, και της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαιτητών Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κανονισμών Διαιτησίας που οργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥΔΠΕΚ) το Σάββατο 1η  Οκτωβρίου από  15.30 έως 20.30 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από 9.30 έως 13:00.

Το σεμινάριο διεξάγεται για 23η χρονιά και σύμφωνα με τον διοργανωτή υποχρεούνται σε συμμετοχή όλοι οι διαιτητές της Κρήτης (50) ενώ είναι προαιρετική η συμμετοχή διαιτητών από άλλες περιοχές. Επίσης απευθύνεται σε αθλητές , προπονητές και παράγοντες του χώρου , ενώ είναι ελεύθερη η είσοδος για κάθε ενδιαφερόμενο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Παγκρήτιου σταδίου χορηγία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Οι εισηγήσεις θα γίνουν από καθηγητές διαιτησίας ΟΔΒΕ».

Σχόλια