Αθλητισμός

Άψογη φιλοξενία για τον ΟΦΗ '94 στο Τυμπάκι

Ο ΟΦΗ '94 βρέθηκε σήμερα στο Τυμπάκι και ένιωσε ότι βρίσκεται στο δεύτερο σπίτι του! Η φιλοξενία που επιφυλάχθηκε στην αποστολή ήταν τέλεια και σίγουρα αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά του ΟΦΗ.

Η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι από το ΒΑΚ με το πούλμαν του ΟΦΗ με αρχικό προορισμό το cafe Nobel 33, ιδιοκτησίας του προέδρου του ΟΦΗ '94 Γιάννη Φασομυτάκη και του συνεργάτη του, Αρίστου Σμαραγδάκη. Για μία περίπου ώρα οι ποδοσφαιριστές χαλάρωσαν μετά την διαδρομή και απόλαυσαν την φιλοξενία του προέδρου, παρουσία των αδελφών Κουτεντάκη, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ από το Τυμπάκι, Τίτου Κατσικαλάκη και άλλων παραγόντων και φίλων του σωματείου.

Ανάλογες στιγμές, σε πολύ ευχάριστο κλίμα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την Πυργιώτισσα, εκτυλίχτηκαν στο Nobel 33 και μετά το παιχνίδι, με φαγητό και κεράσματα για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους συνοδούς…

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΦΗ '94, ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΑΟΤ και της Πυργιώτισσας, όπως και τον φίλαθλο κόσμο, για την άψογη φιλοξενία στο γήπεδο Τυμπακίου στον αγώνα Πυργιώτισσα-ΟΦΗ '94 και υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του β' γύρου.

Σχόλια