Αθλητισμός

Αφετηρία από το Τυμπάκι για τις προεπιλογές των Μικτών

Στο γήπεδο Τυμπακίου έγινε η προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών από τα σωματεία της Μεσαράς για τις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων ΕΠΣΗ.

Το παρών στο γήπεδο Τυμπακίου έδωσαν οι ενωσιακοί προπονητές Δημήτρης Τριβιζαδάκης και Γιάννης Μπασκάκης, σύσσωμη η Επιτροπή Μικτών με τους Βαγγέλη Παπαγγελή, Γιώργο Κουτεντάκη και Κώστα Θεοδοσάκη και ο φροντιστής Μάρκος Κλουβιδάκης.

Οι ενωσιακοί προπονητές θα αξιολογήσουν τα παιδιά που συμμετείχαν στις προπονήσεις ενώ θα τα παρακολουθούν στους αγώνες που θα δώσουν με τις ομάδες τους στο Παιδικό Τουρνουά της ΕΠΣΗ.

Από την πλευρά της, η Επιτροπή Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις του ΑΟ Τυμπακίου και της Πυργιώτισσας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και την φιλοξενία τους για τις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων. Επίσης ευχαριστεί τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στις προπονήσεις.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου θα γίνουν ανάλογες προπονήσεις προεπιλογής και στο γήπεδο Χερσονήσου για τους παίκτες που προέρχονται από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής. Στις 16:00 θα γίνει η προπόνηση των Παίδων και μία ώρα αργότερα η προπόνηση των Νέων.

Σχόλια