Αθλητισμός

Πρώτο βήμα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΟΦΗ

Μετά την ανάδειξη διοίκησης στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 «τρέχουν» τα επόμενα θέματα και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικά.

Όπως ανακοινώθηκε, πρώτο… βήμα είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το ύψος της οποίας και ο χρόνος θα αποφασιστούν στην συνεδρίαση των διοικούντων.

Όπως αναφέρεται «ήδη κάποιοι μελλοντικοί μέτοχοι έχουν καταθέσει τα χρήματα τους, για την συμμετοχή τους, στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ένας εξ' αυτών είναι ο επιχειρηματίας Μανώλης Μανωλιδάκης, ο οποίος ήταν μεταξύ των εννέα επιχειρηματιών οι οποίοι πέρσι το καλοκαίρι, πήραν τα ηνία του ΟΦΗ και τον «ανέβασαν» στην Football league. Ακόμη, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργος Βουλγαράκης, θα συμμετάσχει επίσης στην μετοχική σύνθεση.

Ετσι, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μπορεί να ξεκίνησε την πορεία της με 15 ιδρυτικούς μετόχους (Γιάννης Βάβουλας, Βασίλης Ζηδιανάκης, Αντώνης Καράτζης, Μανόλης Κουμαντάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Ορφανάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Παντελής Σαπουνάκης, Αντίπας Σηφάκης, Γιάννης Τσακαλάκης, Γιάννης Φασουλάς, Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Μηνάς Χαλκιαδάκης, Γεώργιος Χατζάκης) και με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 300 χιλ. ευρώ, αλλά είναι βέβαιο, ότι στην πορεία θα «μεγαλώσει», με σταθερά και προσεκτικά βήματα και πάντα με γνώμονα την προσεκτική οικονομική διαχείριση, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος».

Σχόλια