Αθλητισμός

Ο Πολεμαρχάκης επικρατέστερος για πρόεδρος του ΟΦΗ

Εβδομάδα εξελίξεων "τρέχει" για τον ΟΦΗ και σε διοικητικό επίπεδο, καθώς με τη λειτουργία της νέας ΠΑΕ έρχεται σε πρώτο πλάνο και η εκλογή της μόνιμης διοίκησης.

Το νομικό επιτελείο της ομάδας του Ηρακλείου ασχολείται ήδη με όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες, μετά την εγγραφή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας στο μητρώο. Οι ζυμώσεις που αφορούν το διοικητικό σχήμα της επόμενης μέρας έχουν γίνει ήδη και, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμορφώνεται το τοπίο για 7μελές ή 9μελές.

Από το σύνολο των μετόχων θα εκλεγεί η διοίκηση με επικρατέστερο πρόεδρο τον Γιάννη Πολεμαρχάκη, που ούτως ή άλλως έχει αναλάβει το "βάρος" για το σχεδιασμό της ομάδας. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έχει απαντήσει θετικά στη σχετική εισήγηση από τα υπόλοιπα μέλη-μετόχους και η πρώτη γενική συνέλευση θα επικυρώσει, όπως όλα δείχνουν, τα παραπάνω.

Άλλωστε, είναι καθημερινά σε επαφή με τα στελέχη που ασχολούνται με το αγωνιστικό σκέλος, ενώ εδώ και αρκετές μέρες, μαζί με άλλους συνεργάτες, υπάρχει εποπτεία για νομικά και άλλα μη αγωνιστικά θέματα, που αφορούν στη λειτουργία της ομάδας.

Ταυτόχρονα ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι ενεργά θα συμμετέχουν τα περισσότερα από τα πρόσωπα της «ομάδας» που ανέλαβε από πέρυσι τα ηνία της ομάδας και πλαισιώθηκε φέτος από κάποιους ακόμη επιχειρηματίες. Είναι πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας (ίσως την Πέμπτη) να γίνει η σχετική διαδικασία, που ως πρώτη φορά απαιτεί απαρτία, δηλαδή το σύνολο των μετόχων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια