Αθλητισμός

Το "ευχαριστώ" σε Γιούχτα και φορείς

Άψογης φιλοξενίας έτυχαν στις Αρχάνες οι αποστολές ΟΦΗ και Εργοτέλη το Σάββατο, ενώ το Σάββατο ο Γιούχτας παρέθεσε δείπνο στις δύο ομάδες στο κέντρο διασκέδασης «Αναδρομές».

Με ανακοίνωση του ο ΟΦΗ ευχαριστεί και συγχαίρει τον Γιούχτα. «Τέτοια τουρνουά είναι αναγκαία και βοηθούν τις ομάδες του νησιού, ειδικά στην περίοδο της προετοιμασίας τους» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ, ο οποίος συγχαίρει τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη «για την συνδρομή του, να δημιουργηθεί ένα γήπεδο-κόσμημα στις Αρχάνες, αλλά και για την γενικότερη προσφορά του στον αθλητισμό του τόπου». Ο Δημήτρης Αποστολάκης εκ μέρους της διοίκησης, ευχαρίστησε τον Κώστα Μπουνάκη για τη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: Ο ΓΣ Εργοτέλης ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Γιούχτα, τον Πρόεδρο Κώστα Μπουνάκη και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε επίσης τον ιδιοκτήτη του κέντρου «Αναδρομές», Νώντα Λαμπρινό, για το δείπνο που παρέθεσε στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας μετά το τέλος των αγώνων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον  Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, για τη συνεχή στήριξη και προσφορά του στο κρητικό ποδόσφαιρο».

Σχόλια