Αθλητισμός

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν

Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα στη Football League.

Οι τιμές που ανακοινωθούν ξεκινούν από 80 ευρώ στις θύρες 4-5 και φτάνουν στα 400 ευρώ για τις θέσεις VIP (δερμάτινα καθίσματα) στη θύρα 9.

Η φετινή καινοτομία των εισιτηρίων διαρκείας όπως ανακοινώθηκε, αφορά στις εκπτωτικές παροχές που θα έχουν οι κάτοχοι, καθώς οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έχουν έρθει σε συμφωνία με αρκετές επιχειρήσεις του Ηρακλείου, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες και οι τιμές αναλυτικά έχουν ως εξής:

Θύρες 1,4,5: 80€

Θύρες 2,3:200€

Θύρα 7: 250€

Θύρα 8: 200€

Θύρα 9:300€

Θύρα 9 δερμάτινα: 400€

Εκ μέρους των μετόχων ο Γιάννης Βάβουλας, υπογράμμισε σχετικά: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, με βάση τις οικονομικές συνθήκες της εποχής. Πιστεύω ότι υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για όλα τα βαλάντια. Καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθεια μας. Φέτος οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ, θα τυγχάνουν σημαντικές εκπτώσεις από επιχειρήσεις του Ηρακλείου, τις οποίες θα ευχαριστήσουμε συνολικά για αυτήν τους την προσφορά και συμμετοχή στην προσπάθεια μας».

Ο Μιχάλης Μυλωνάκης, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το ζήτημα αυτό πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε τις τιμές με βάση τα οικονομικά δεδομένα της αγοράς. Θέλουμε τους φιλάθλους του ΟΦΗ κοντά μας για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Σχόλια