default-image

Αποχωρεί η Παρτιζάν, σε σκέψεις η ΑΕΚ για Eurocup

Μπάσκετ
Αποχωρεί η Παρτιζάν, σε σκέψεις η ΑΕΚ για Eurocup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Παρτιζάν κάνουν έντονες σκέψεις αποχώρησης από το Eurocup μετά τις προειδοποιήσεις από την εγχώρια ομοσπονδία και τη FIBA. Προβληματισμός στην ΑΕΚ.

Μετά τις ιταλικές ομάδες, ένας ακόμη ισχυρός σύλλογος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Eurocup.

Ο λόγος για την Παρτιζάν, που μετά τις προειδοποιήσεις της FIBA και της εγχώριας ομοσπονδίας φαίνεται να έχει μπει σε σοβαρές σκέψεις να πάρει πίσω την απόφασή της να παίξει στη διοργάνωση της Euroleague κι όχι στο Champions League.

Τη δύσκολη θέση της Παρτιζάν και τις σκέψεις που γίνονται επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ντράγκαν Τόντοριτς.

«Έχουμε λάβει μια νέα επιστολή από την ομοσπονδία. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουμε. Είναι εμφανές πως υπάρχει μια απειλή και δεχόμαστε πιέσεις. Αν παραμείνουν έτσι τα πράγματα, δεν ξέρουμε πώς θα πράξουμε. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πρώτο από όλα, δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και έχουμε μόνο τέσσερις παίκτες από πέρσι. Πώς θα αγωνιστούμε αν δεν κάνουμε μεταγραφές; Περιμέναμε μέχρι τώρα να έχει βρεθεί μια συμβιβαστική λύση μεταξύ της FIBA και της Euroleague, αλλά μας έχουν αφήσει μόνους. Βλέπουμε την ίδια ώρα πως η ισπανική ομοσπονδία είναι έτοιμη να τιμωρήσει τις ομάδες που θα παίξουν στο Eurocup. Όλα αυτά μας προβληματίζουν. Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί και μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε», τόνισε.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα με τη μη έκδοση δελτίων των νεοαποκτηθέντων παικτών, υπάρχει προβληματισμός. Στις τάξεις της ΚΑΕ τηρείται στάση αναμονής, αλλά είναι εμφανές πως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, όσο υπάρχει ο κίνδυνος η ομάδα να αρχίσει τη σεζόν μέσα σε αβεβαιότητα και με ελλείψεις σε παίκτες, πόσω μάλλον αν αποβληθεί από τις εγχώριες διοργανώσεις.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News