Αθλητισμός

Παρουσιάστηκε ο νέος Πλατανιάς

Τα… αποκαλυπτήρια του νέου Πλατανιά έγιναν χθες το βράδυ στα Χανιά, όπου παρουσιάστηκαν φανέλες, νέα μεταγραφικά αποκτήματα και χορηγοί ενόψει της νέας σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Σύσσωμοι ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Πλατανιά έδωσαν το «παρών» στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας - Αποκορώνου, Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης των Χανίων και του Πλατανιά, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης και ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γιάννης Μαλανδράκης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων κ. Μανώλης Μαθιουλάκης τόνισε: «Από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς θέλω να εκφράσω για μία ακόμα χρονιά τις ευχαριστίες της ομάδος σε δύο πραγματικούς φίλους. Δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα, αναφέρομαι βασικά στις εταιρικές δομές της ΑΝΕΚ LINES και της ΕΤΑΝΑΠ, οι οποίοι για 5η συνεχή χρονιά βοηθάνε την ομάδα σαν βασικοί χορηγοί, κάτι που δυστυχώς στις σημερινές δύσκολες συνθήκες και δύσκολες πολύ περισσότερο ποδοσφαιρικά, που εν πάσει περιπτώσει οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» τα ξέρουν αυτά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο.

Ανταποκρίθηκαν πάλι στην έκκληση του Πλατανιά και βοήθησαν με ό,τι μπορούσε καλύτερο και ισχυρότερο οικονομικά να γίνει. Ευχής έργον να είχαμε και κάποιους συμπαραστάτες, γιατί υπάρχουν εταιρίες, οι οποίες θα μπορούσαν να δουν το παράδειγμα αυτών των δύο εταιριών. Αν εξαιρέσουμε τις μικρές χορηγίες που έχουν κάνει αρκετές εταιρίες υπάρχει μία αδιαφορία σε μία ομάδα, που σε αυτά τα τέσσερα χρόνια τιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και από άποψη αγωνιστική και από άποψη ήθους και από άποψη εξαρτήσεων και εν πάσει περιπτώσει διαφέρει, είναι το κάτι άλλο, χωρίς να είναι μόνο αυτή σε αυτό που λέγεται σήμερα ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τους δύο χορηγούς για ακόμα μία χρονιά και τους υπόσχομαι ότι ο Πλατανιάς θα κάνει ό,τι μπορεί και φέτος για να τους τιμήσει και με τα αποτελέσματά του».

Σχόλια