default-image

Παρουσιάζει και συγχαίρει τους διεθνείς της η ΓΕΗ

Σπορ
Παρουσιάζει και συγχαίρει τους διεθνείς της η ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την υπερηφάνεια της για τους αθλητές της εξέφρασε ουσιαστικά η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου μέσα από ένα αφιέρωμα που παρουσιάζει στο επίσημο σάιτ της.

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και ο απολογισμός για το σωματείο της Κρήτης ήταν πολύ θετικός σε όλα τα τμήματα που καλλιεργεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές και αθλήτριες της ΓΕΗ  σε στίβο, ξιφασκία και βόλεϊ να κληθούν στις Εθνικές ομάδες.

Μέσα από το αφιέρωμά του, το ηρακλειώτικο σωματείο παρουσιάζει αυτούς τους αθλητές-τριες και τους συγχαίρει παράλληλα για τις επιτυχίες τους. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Το καλοκαίρι βρίσκεται στις … μεγάλες του ζεστές και όλοι προσπαθούν να αποδράσουν στις παραλίες για λίγη δροσιά. Στη ΓΕΗ η δροσιά ήρθε από τις κλήσεις αθλητριών και αθλητών μας στις εθνικές ομάδες των αθλημάτων τους. Νέα και υποσχόμενα παιδία που ήρθαν να πλαισιώσουν τούς ήδη γνωστούς… ενόχους στις εθνικές ομάδες.

Στίβος: Οι Άννα και Ειρήνη Βασιλείου, βασικές στην Εθνική ομάδα στίβου γυναικών και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400μ, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Amserdam και την Ολυμπιακή Ομάδα του Ριο 2016.

Ξιφασκία: Μάριος Γιακουμάτος, μέλος της Εθνικής ομάδας ανδρών στη Σπάθη. Δίπλα του η Γιούλη Παρασύρη που αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών  και ο Μάρκος Χρυσοφάκης που επίσης ήταν διεθνής με την εφήβων στη Σπάθη.

Πετοσφαίριση:  Δημήτρης Σταυρόπουλος (2001) μέλος της Εθνικής Παμπαίδων, Βαγγέλης Σταυρακάκης (2001) μέλος της προεθνικής Παμπαίδων και Νίκη Απλαδά ( 2002) μέλος της προεθνικη Παγκορασίδων.

Τα συγχαρητήρια μας στους αθλητές και αθλήτριες, στους προπονητές τους και φυσικά στους γονείς τους που τους στηρίζουν. Οι ευχές μας τους συνοδεύουν για συνεχείς επιτυχίες και διακρίσεις στον καθαρό και άσπιλο αθλητισμό και για Υγεία στη ζωή τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News