Αθλητισμός

Αντωνακάκης πρόεδρος στην επιτροπή για την σύσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η διοικούσα επιτροπή που συγκροτήθηκε στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, με στόχο της σύσταση της νέας ΠΑΕ, συνεδρίασε με βασικό θέμα την παραίτηση του Αντίπα Σηφάκη που ήταν ο πρόεδρος του σχήματος.

Η 9μελης επιτροπή (με οκτώ μέλη πλέον), αποφάσισε την θέση του προέδρου να έχει πλέον ο Παναγιώτης Αντωνακάκης, αφήνοντας το ρόλο του αντιπροέδρου, που κατέχει από δω και στο εξής ο Νίκος Τσαμπουράκης.

Έτσι, ο πρώτος αναλαμβάνει την υπογραφή των εγγράφων, που είναι απαραίτητα για την σύσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με την διαδικασία να είναι στην τελική ευθεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες συζητήθηκαν τα σχετικά θέματα και φαίνεται πως απομένουν κάποια βήματα για το «κλείσιμο» της παλιάς ΠΑΕ. Οι άνθρωποι της επιτροπής σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο, έχουν στείλει τα σχετικά έγγραφα από Εφορία και ΙΚΑ στο αρμόδιο Υπουργείου για να δοθεί έπειτα η… σκυτάλη στη «νέα σελίδα».

Την επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρχουν και σχετικές ανακοινώσεις, αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Θεωρείται μάλιστα πιθανό μέσα στον Αύγουστο να οριστεί γενική συνέλευση της ΠΑΕ που θα συσταθεί, προκειμένου να εκλεχθεί το διοικητικό συμβούλιο με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα στη Football League. Μάλιστα, στο «εσωτερικό» των μετόχων όσο περνούν οι μέρες γίνονται σχετικές συζητήσεις και ζυμώσεις για την επόμενη μέρα.

Σχόλια