Αθλητισμός

Πρώτη φεύγει για Ριο η Ειρήνη Βασιλείου

Η Ειρήνη Βασιλείου θα πάρει πρώτη το δρόμο για το Ρίο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς είναι και η πρώτη που αγωνίζεται.

Η πρωταθλήτρια της ΓΕΗ θα αναχωρήσει την ερχόμενη Τρίτη 2 Αυγούστου μέσω Μαδρίτης στις 17:05 για το Ρίο, ενώ αγωνίζεται στις 15 Αυγούστου το απόγευμα στις 17:00 στα 400μ. Πίσω στην Ελλάδα θα γυρίσει στις 23 Αυγούστου!

Οι αθλητές του στίβου γενικά θα αναχωρήσουν σταδιακά από τις 2 έως τις 12 Αυγούστου όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Την επομένη ημέρα, Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 18:15 μέσω Φρανκφούρτης αναχωρούν ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Σοφία Υφαντίδου και επιστρέφουν 22/8.

Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, 18:45 μέσω Ρώμης φεύγει ένα μεγάλο γκρουπ αθλητών μας με τους Λίλη Αλεξούλη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Κώστας Μπανιώτης, Βούλα Παπαχρήστου,  Ουρανία Ρεμπούλη, Σοφία Ρήγα (Ελ. Βενιζέλος),  Μιλτιάδης Τεντόγλου. Η επιστροφή θα γίνει στις 20/8 μέσω Ρώμης.   

Ο Κώστας Φιλιππίδης θα αναχωρήσει μέσω Φρανκφούρτης την Παρασκευή 5/8 18:15 και επιστρέφει στις 17/8.

Με το δεύτερο μεγάλο γκρουπ αναχωρούν την Κυριακή 7/8 μέσω Ρώμης στις 18:45 οι Παναγιώτα Τσινοπούλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Παναγιώτα Βλαχάκη, Κώστας Δουβαλίδης, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Μιχάλης Αναστασάκης (Ελ. Βενιζέλος), Μιχάλης Καλομοίρης και Λυκούργος Τσάκωνας (Ελ. Βενιζέλος) και επιστρέφουν 25/8 μέσω Ρώμης εκτός από τον  Λυκούργο Tσάκωνα ο οποίος επιστρέφει στις 20/8 μέσω Ρώμης.

Την Κυριακή επίσης θα αναχωρήσει και η Μαρία Μπελιμπασάκη (Σητειακός) μέσω Μονάχου στις 19:15 και επιστρέφει στις 20/8 από Μόναχο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα μεταβεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω Ζυρίχης τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και επιστρέφει στις 22/8 από Φρανκφούρτη.

Ο Χριστόφορος Μερούσης θα αναχωρήσει την Παρασκευή 12 Αυγούστου μέσω Μαδρίτης και επιστρέφει στις 24/8.

Να σημειώσουμε ότι από τις ΗΠΑ θα ταξιδέψουν για το Ρίο ντε Τζανέιρο οι Νίκος Σκαρβέλης, Αλεξία Παππά (Ελ. Βενιζέλος) και η Κατερίνα Στεφανίδη

Σχόλια