Αθλητισμός

Στο... κυνήγι του ονείρου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζει σήμερα τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα που αντιμετωπίζει στην Ολλανδία την Αλκμάαρ (21:45 otesports 2) . Η ομάδα των Ιωαννίων φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση που θα τις δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, στον επαναληπτικό που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι.

«Η Άλκμααρ είναι το φαβορί, μια πολύ ισχυρή ομάδα, που παίζει πολύ οργανωμένο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα και έχουν ταχεία μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, έχουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα και θα παλέψουμε», είπε για το αποψινό παιχνίδι ο Γιάννης Πετράκης και συνέχισε:  «Το 0-0 ή το 1-1 θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Απολαμβάνουμε την περιπέτεια αυτή μέχρι τώρα, η πορεία μας είναι κάτι φανταστικό, και θα προσπαθήσουμε να πάμε παρακάτω».

Ο μέσος του ΠΑΣ, Άντι Λίλα, είπε με τη σειρά του: «Είμαστε έτοιμοι και έχουμε μεγάλο πάθος για τον αγώνα. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει κάποιον μεγάλο σταρ, αλλά είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι η δύναμή μας. Θα έχουμε και λίγους φίλους στο πλευρό μας, που θα μας είναι χρήσιμη βοήθεια για μας. Η συμπαράστασή τους μας δίνει έξτρα ενέργεια».

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τον Αλέξανδρο Νικολιά που θα λείψει από τις προπονήσεις για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Την αποστολή του ΠΑΣ αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Καρανίκας, Κούτρης, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Τζημόπουλος, Ακόστα, Δώνης, Κοζορώνης, Κόντε, Φερφελής, Μαμπουλού.

Σχόλια