Αθλητισμός

Ξεκινά αύριο στα Χανιά το Μεσογειακό Κύπελλο πόλο εφήβων

Στα Χανιά θα φιλοξενηθεί το Μεσογειακό Κύπελλο εφήβων υδατοσφαίρισης, στο οποίο μετέχει με αξιώσεις και η Εθνική μας ομάδα.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης από τις 28 έως τις 31 Ιουλίου στο κολυμβητήριο των Χανίων, ενώ πέραν της Ελλάδας θα συμμετάσχουν η Κύπρος, η Ουγγαρία, η Σερβία, το Μαυροβούνιο, η Κροατία, η Ιταλία και η Ισπανία, δηλαδή ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, τη Μεσογειακή Συνομοσπονδία Υγρού στίβου, το Δήμο Χανίων, το ΓΕΕΘΑ και το ΕΑΚ Χανίων. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 20:00.

Στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδα έχουν συμπεριληφθεί 15 πολίστες και συγκεκριμένα ο  Θόδωρος Χατζηθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Κουρούβανη, Αδαμάντιο Μαντή, Δημήτρη Νικολαϊδη, Κώστα Κάκαρη, Κίμωνα Αλεξίου, Νίκο Γαρδίκα, Γρηγόρη Γιαννόπουλο, Νίκο Καλαργυρό, Νίκο Παπασηφάκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Κώστα Χονδροκούκη, Νίκο Δελαγραμμάτικα, Πολυμέρη Προσινικλή, Κώστα Γκιουβέτση και Φώντα Σιορδίλη.

Το Μεσογειακό Κύπελλο αποτελεί το τελικό τεστ εν όψει του αντίστοιχου Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα (26 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου).

Σχόλια