Αθλητισμός

Δεν κατεβάζει ανδρική ομάδα στην ΕΚΑΣΚ η Αναγέννηση

Την αναστολή λειτουργίας του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της Αναγέννησης αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Αποστολάκης με ανακοίνωσή του εξηγεί τους λόγους της αναστολής, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την έλλειψη αθλητών και χρημάτων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ.Α. Αναγέννηση συνεδρίασε την Πέμπτη 21-7-2016 και βρισκόμενο σε πλήρη απαρτία αποφάσισε ομόφωνα την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του ανδρικού τμήματος του συλλόγου για τους παρακάτω λόγους :

• Ο κορμός των γηγενών αθλητών του συλλόγου που στελέχωναν την ανδρική ομάδα, αποχώρησαν λόγω σπουδών, μεταγραφών σε μεγαλύτερη κατηγορία και για να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις .

• Στην παρούσα συγκυρία, με την οικονομική κρίση να πλήττει όχι μόνο επιχειρήσεις και νοικοκυριά, αλλά και τα αθλητικά Σωματεία, ο σύλλογός μας αδυνατεί να επωμιστεί το οικονομικό κόστος συντήρησης ενός ανδρικού τμήματος, αποτελούμενο κατά το πλείστο από ξένους παίκτες (αμοιβές, οδοιπορικά, έξοδα διαιτησίας και γραμματείας, παράβολα συμμετοχής και θεώρησης δελτίων, έντυπα μεταγραφών κτλ.). Τα τελευταία χρόνια με πολύ κόπο και σωστή διαχείριση καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του συλλόγου και να εξοφλούμε εγκαίρως της υποχρεώσεις μας χωρίς να δημιουργούμε ελλείμματα.

• Η φιλοσοφία της διοίκησης τα τελευταία χρόνια επικεντρώνεται στη στήριξη των δικών της αθλητών και στην παραγωγή παικτών, αξιοποιώντας τις καλά οργανωμένες ακαδημίες της. Στα πλαίσια αυτά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και τα επόμενα χρόνια, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας ισχυρής και αξιόμαχης ανδρικής ομάδας αποτελούμενης από τους παίκτες που θα επιστρέψουν και από αυτούς που θα βγουν από τα προγράμματα των ακαδημιών μας.

Ευχόμαστε να μας το επιτρέψουν οι συνθήκες και να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα ξανά στο πρωτάθλημα ανδρών την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

O Πρόεδρος

Αποστολάκης Γιώργος».

Σχόλια