default-image

Θέλει να φύγει από τη Ρόμα ο Μανωλάς

Ποδόσφαιρο
Θέλει να φύγει από τη Ρόμα ο Μανωλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ολική σύγκρουση» αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της Corriere dello Sport, δίνοντας ανάγλυφα το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Κώστα Μανωλά και στον Ρόμα.

Ο Μανωλάς δεν προπονήθηκε ούτε χθες, καθώς παραπονιέται για ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κρίνεται αμφίβολος για το ταξίδι της Ρόμα στις ΗΠΑ, την ίδια ώρα που ο εκπρόσωπός του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος δηλώνει στους Ιταλούς: «Τον θέλουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν είναι μόνο η Μάντεστερ Σίτι, αλλά και η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι. Με την Ρόμα δεν μιλάμε εδώ και καιρό. Εάν θα παραμείνει ο παίκτης στην ιταλική πρωτεύουσα; Ουδέν σχόλιο»

Η διοίκηση της Ρόμα, από την άλλη, αρνείται να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, καθώς για την ιταλική ομάδα υπάρχει και ο όρος «αγκάθι» στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2014, όταν κι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Με βάση αυτόν, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα καρπωθούν το 50% του ποσού που θα εισπράξει η Ρόμα σε περίπτωση πώλησής του σε άλλη ομάδα πριν την 1η Σεπτεμβρίου του 2016.

Ο παίκτης επιζητά νέο συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα (ακούγεται πως η Ρόμα μπορεί να πλησιάσει στα 3.000.000 το χρόνο) αφού θεωρεί πως είναι «αδικημένος» σε σχέση με την προσφορά του και πιέζει για μεταγραφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News